Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

Łóżeczko na biegunach

Data utworzenia : 2018-01-03 18:11 | Ostatni komentarz 2018-01-23 22:14

Emilia.Stasiak 38

2316 Odsłony
24 Komentarze

Niedługo przyjdzie czas na wybór łóżeczka. A wybór jest ogromny. Jednak takie na biegunach pierwszy raz widziałam. Jak myślicie lepsze takie od zwykłego? Może któraś z was ma takie? Sprawdza sie?

2018-01-03 20:35

My mieliśmy kołyske z możliwością blokady. Czasem korzystaliśmy z bujania, ale niezbyt często. Jednak łóżeczko ma służyć do spania, a nie do kolysania. Poza tym gdy dziecko podrośnie z takiego bujanego łóżeczka łatwiej może wypaść, więc funkcja blokady jest istotna jeśli juz sie zdecydujecie. U mnie w rodzinie jest dziewczynka, która ma 3 latka i nadal, aby zasnąć potrzebuje kołysania, bo juz sie do tego od małego przyzwyczaiła..

2018-01-03 19:49

Jesli takie to tylko z mozliwoscia zablokowania tej funkcji jak wspomnialy dziewczyny powyzej. Kolyska jest ok ale na pewno nie caly czas i ciagle bujanie dobrze na dziecko nie wplywa My mielismy kolyske i szczerze prawie w ogole z niej nie korzystaliśmy, synka ani nie wyciszalo to bujanie ani nie uspokajalo ale byl to prezent więc nie zalowalam ze byla przez jakis czas bo mielismy opcje przetestowania;) Ale jesli 2w1 to pewnie warto moze akurat Twoj maluszek polubi ;)

2018-01-03 19:42

Szukalam i nic mi nie pokazało że jest juz taki temat

2018-01-03 19:37

Ja zainwestuje w standardowe łóżeczko do tego dokupię kosz mojżesza; ) jakoś łóżeczko kołyska do mnie nie przemawia.

2018-01-03 19:27

Pamiętam że Aleks (koleżanka z tego forum) miała również łóżeczko z kołyską i bardzo sobie chwaliła. Chyba był już ten temat poruszany na forum, poszukaj wyszukiwarce i tam poczytaj, ale to co pamiętam z opinii dziewczyn to super jest ta dodatkowa opcja kołyski ;)

Konto usunięte

2018-01-03 19:24

Jesli z blokada to moim zdaniem super rozwiązanie, bo to takie 2 w 1. I łózeczko i kołyska :-) Skoro producent zamontował w nim szufladę to z pewnoscia nie bedzie ona przeszkadzac w uzytkowaniu łóżeczka :-)

2018-01-03 18:58

Widziałam takie z blokowaniem. Tylko czy nie będą przeszkadzaly jak będzie szuflada

2018-01-03 18:18

To zależy czy bujanie można zablokować. Widziałam takie bujane łóżeczko Klupś. My mieliśmy osobno kołyskę, ale synek nie lubi się bujać tak, więc po zablokowaniu używana była jako leżaczek