Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1139 Wątki)

Pierwsze wspólne święta

Data utworzenia : 2017-12-01 12:53 | Ostatni komentarz 2019-01-02 06:31

P.Radziwonka

2519 Odsłony
50 Komentarze

Cześć kochane;) w tym roku mamy pierwsze święta z naszą kruszynką, a jak u Was? Jak się przygotowujecie na te chwile? Ja już wymyślam dekoracje domu, robienie ciasteczek ale takich aby i Mikołaj mógł troszke zjeść! Mieszkanie mamy małe bo 28m na 3 osoby ale już nie mogę się doczekać tej magii;) Pokazujcie zdjęcia i pomysły na ozdoby a może i na prezenty;), zdjęcia dodam jak j€ż wszystko ogarne;) ----- Cześć kochane;) w tym roku mamy pierwsze święta z naszą kruszynką, a jak u Was? Jak się przygotowujecie na te chwile? Ja już wymyślam dekoracje domu, robienie ciasteczek ale takich aby i Mikołaj mógł troszke zjeść! Mieszkanie mamy małe bo 28m na 3 osoby ale już nie mogę się doczekać tej magii;) Pokazujcie zdjęcia i pomysły na ozdoby a może i na prezenty;)

2017-12-01 13:16

ten śnieg za oknem już mnie natchnął na przygotowania do świąt;)

2017-12-01 13:04

U nas też pierwsze święta w trójkę. Takie małe mieszkania też mają swój urok, są przytulne i jest mniej do sprzątania hehe. Ja jeszcze za nic się nie zabrałam chociaż jeśli chodzi o dekoracje to czekam chyba do ostatniego tygodnia. Wcześniej trochę sprzątam i jakieś jedzenie ogarnę które mogę zamrozić.