Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1139 Wątki)

Pierwsze wspólne święta

Data utworzenia : 2017-12-01 12:53 | Ostatni komentarz 2019-01-02 06:31

P.Radziwonka

2518 Odsłony
50 Komentarze

Cześć kochane;) w tym roku mamy pierwsze święta z naszą kruszynką, a jak u Was? Jak się przygotowujecie na te chwile? Ja już wymyślam dekoracje domu, robienie ciasteczek ale takich aby i Mikołaj mógł troszke zjeść! Mieszkanie mamy małe bo 28m na 3 osoby ale już nie mogę się doczekać tej magii;) Pokazujcie zdjęcia i pomysły na ozdoby a może i na prezenty;), zdjęcia dodam jak j€ż wszystko ogarne;) ----- Cześć kochane;) w tym roku mamy pierwsze święta z naszą kruszynką, a jak u Was? Jak się przygotowujecie na te chwile? Ja już wymyślam dekoracje domu, robienie ciasteczek ale takich aby i Mikołaj mógł troszke zjeść! Mieszkanie mamy małe bo 28m na 3 osoby ale już nie mogę się doczekać tej magii;) Pokazujcie zdjęcia i pomysły na ozdoby a może i na prezenty;)

Konto usunięte

2019-01-02 06:31

Bardzo dobrze :) Święta jak co roku spędzamy u babci. Tym razem bawiły się na świętach ponad 4 pokolenia. Moja babcia, moja mama, ja, jak i mój synek :) Oczywiście ciocie, wujkowie, kuzynki.... Razem było z 30 osób, tak więc było bardzo wesoło :) Szkoda tylko, że tak szybko się skończyło. Nadal jednak poprawiam sobie humor słuchając muzyki świątecznej. Słucham głównie koled polskich, z ciekawości jednak postanowiłam posłuchac sobie kolęd zagranicznych i wiele uroku mają kolędy hiszpańskie: https://www.koledypolskie.pl/zagraniczne-koledy/koledy-po-hiszpansku/ Szczególnie uniwersalna cicha noc!

Konto usunięte

2018-12-31 13:57

Już po świętach. U mnie w tym roku wyjątkowo udane bo udało się zebrać całą rodziną. A jak tam Wasze święta? Dobrze się bawiłyście?

2017-12-19 16:49

J.Swierczewska śliczna ta sukieneczka, dawno ją kupiłaś? Bo aż mnie korci żeby pojechać :) My nawet ze względu na córę pierwszy raz ubraliśmy żywą choinkę, no i popłynęłam w dekoracjach świątecznych :) Może to też kwestia tego, że w ciąży to mam więcej na to czasu. Ale świąt się już nie możemy doczekać, nawet córa czeka na mikołaja, bo oglądała akurat odcinek z peppą, gdzie mikołaj przynosił prezenty :)

2017-12-11 15:30

Kasia zamawiałam online Zarze bo stacjonarnie mieli tylko zielone ;) A tak mi wpałdy woko że nic innnego nie chciałam ;) Jako że średnio podobają mi się takie typowe czarne spodnie i jasna koszula zmuchą, bo zbyt oczywiste tak szukałam czegoś bardziej w elegancik luzie i innego, no i stanęło na tym zestawie. Na zdjęciach z sesji prezentuje się prześlicznie ;)

2017-12-11 14:41

Mój Miki już ma strój renifera na święta;p jestem ciekawa jak to będzie wyglądało! Na drugą wigilię kupujemy strój św. Mikołaja. i ozdoby już porobione

2017-12-08 22:08

Agn gdzie kupiłaś spodnie? Są cudowne. :)

2017-12-08 21:10

Te swiateczne ubrania dla szkrabow sa przecudne. :D

2017-12-08 21:07

J. Swierczewska śliczna sukienka, na pewno córeczka będzie pięknie się w niej prezentowała na święta:) Ja dzisiaj kupiłam synkowi eleganckie spodnie w Lidlu, muszę przyznać, że bardzo mi się podobają i lepiej wyglądają niż w gazetce:) poza tym mam dla niego koszule i sweterek ze świątecznym motywem:)