Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

Why cry

Data utworzenia : 2017-11-22 07:17 | Ostatni komentarz 2017-12-18 21:29

Magig

928 Odsłony
11 Komentarze

Urządzenie why cry.. Opinie co sądzicie o tym sprzęcie . Może któraś miała takie urządzenie.

2017-11-22 11:13

Szczerze powiem że musiałam zapytać wujka Google o co dokładnie chodzi w tym urządzeniu i jestem w szoku. Co to już ludzie nie wymyśla.... Generalnie sama nigdy bym tego nie kupiła bo uważam że jest to totalnie nie użyteczne urządzenie. Nikt nie zastąpi mamy w rozpoznawaniu płaczu dziecka i to mama wie który płacz co oznacza. Trzeba tylko uważnie obserwować swoje dziecko i wiemy o nim wszystko. Tak jak to Kinga napisała musimy poświęcić chwilę i rozpracować kiedy i jak dziecko płacze. Nie jest to ciężkie bo dużo podpowiada nam instynkt macierzyński. :)

2017-11-22 09:35

Ja w życiu nie słyszałam o czymś takim, ale nie ma ma pewno sprzętu który zastąpił by instynkt matki... Nie ma to jak polegać na sobie w tym przypadku...

2017-11-22 09:06

Jak o tym przeczytałam to złapałam się za głowe. Jak dla mnie to śmieszne urządzenie. Z tego co czytałam w ogóle się nie sprawdza a jego skuteczność wynosi jakieś 3% lub mniej. Poza tym, bez przesady, matka wie dlaczego jej dziecko płacze Jak syna coś boli płacze inaczej niż jak po prostu chce mu się jeść albo spać. Czasami potrafi udawać bo mu się nudzi i wtedy płacze jeszcze inaczej. "Rozpracowałam to" niemal od razu. Wystarczy obserwować swoje dziecko i nie ma urządzenia któro byłoby lepsze niż instynkt matki.