Rozwój i wychowanie (747 Wątki)
Nasze dziecko nas bije !
Data utworzenia : 2017-09-21 23:40 | Ostatni komentarz 2017-10-29 23:41
Pisze tutaj z problemami jakie dotyczą mojej rodziny. Mamy jedna córeczkę, ma 22 m-ce. Jest zdrową, wesołą dziewczynką. Problem w tym, że kiedy próbujemy przytulać się z partnerem, dać buziaka a nawet usiąść blisko siebie, córka wpada w szal, zaciska pięści i krzyczy , żebym nie tuliła taty. Potrafi podejść , stuknąć mnie zabawką czy kopnąć. Zazwyczaj obrywa się dla mnie, choć nie zawsze tak jest. Zdarza się, że kiedy przytulimy sie, przychodzi do nas, tuli i caluje. Kiedy widzi się z babcią krzyczy na mnie , wygania z pokoju, nie mogę bawić się razem z nimi. W takich chwilach mogę dla niej nie istnieć. Z koliei kiedy jesteśmy same przez cały dzień, zmienia się o 360°. Jestem jej bohaterką i wymarzoną mamą. Doradźcie mi jak mogę przekonać ją do siebie w towarzystwie babci i dziadka. Żebyśmy mogły bawić się razem, żeby nie zamykała mi drzwi przed nosem. I co zrobić kiedy nie pozwala nam z chłopakiem usiąść blisko siebie , przytulić się na jej oczach. Tłumaczymy jej, że mama kocha Elizę, tata kocha Elize i że mama kocha tatę itd. Jednak to działa na nią jak piorun, jest nie i koniec mama nie może taty kochać, tulic i się bawić. Jest mi bardzo przykro z tego powodu.
Sortowanie: