Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rozwój i wychowanie (747 Wątki)

Zmiana trybu dnia

Data utworzenia : 2018-12-29 18:15 | Ostatni komentarz 2019-01-02 15:38

E.Bieszczad

1289 Odsłony
17 Komentarze

Hej, mam problem. Wiem że każde dziecko jest inne, każde wychowuje się i rozwija inaczej aczkolwiek może rozwiejecie moje zmartwienia. Mam 16 miesięczną córeczkę która jeszcze do nie dawna spała 2 razy w ciągu dnia jak wstała o 9 to szła spać między 11 a 12 wstawala koło 13 a później 16-17 do 18 . Po tych drzemkach przesypiała od 21-22 całe noce. Teraz nie wiem jak sobie z nią radzić i skąd ta nagła zmiana bo od kilku dni śpi w ciągu dnia tylko raz koło 15-16 i nie zawsze prześpi nawet 1h. W nocy raz przesłała całą, a tej nocy budziła się non stop na picie. Żeby tego było mało bardzo mało je jak na jej dotychczasowe możliwości. Może ktoś podpowie czy zacząć się martwić czy po prostu zmienia sobie tryb dnia i potrzebuje do tego czasu? Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi ☺️

Konto usunięte

2018-12-29 21:14

A może ząbki? Skoro mniej je, tak mi przyszło na myśl. A może po prostu taki okres gorszy, a pozniej znow sie ustabilizuje. Moja Córka tez tak ma, ze co jakis czas jest nieprzewidywalna, ale u niej to kwestia skokow rozwojowych, bo zbliza sie dopiero do 8 miesiąca.