Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rozwój i wychowanie (747 Wątki)

Pomocy! DISCOVERY - Poszukuję filmu!

Data utworzenia : 2018-03-28 11:46 | Ostatni komentarz 2018-03-30 01:37

Petta

466 Odsłony
4 Komentarze

Cześć Dziewczyny :) POSZUKUJE FILMU/PROGRAMU - Proszę pomóżcie!!! Jakiś czas temu - w ciągu ostatnich 3lat - chodź nie pamiętam dokładnie kiedy... Oglądałam na Discovery jakby to nazwać.... Film? Program? Było tego chyba 3 czy 5max odcinków, gdzie porównywano różne podejście wychowawcze do niemowlaka w 1 miesiącu życia. 3 różne rodziny i jak im się to udawało realizować swoje założenia i jakie były efekty po upływie miesiąca. 1 rodzina stawiała na bliski kontakt i intuicyjność - noszenie w chuście, karmienie kiedy tylko dziecko chce itp 2 rodzina miała podejście umiarkowane (nie pamiętam za bardzo) 3 rodzina dość restrykcyjne - karmienie tylko w wyznaczonych godzinach i pozostawianie dzieci samych np w wózku na tarasie na określony czas - to wszystko niezależnie czy płakały czy nie Każde podejście było zgodne z jakąś naukową wizją czy programem wychowawczym - podawano nazwy których nie pamiętam. Efekty po 1 miesiącu dość ciekawe :) Za 1 miesiąc mam termin porodu a do tej pory nie udało mi się odnaleźć i ponownie pooglądać tego programu reportażu czy jakkolwiek mam to nazwać i nie daje mi to spokoju. Może któraś z Was też oglądała i kojarzy ???? Albo macie patent jak to odnaleźć? PROSZĘ POMÓŻCIE !

2018-03-30 01:37

Niestety malo kto oglada . Tez mam kilka filmów których już nie ma. Nawet na Internecie

2018-03-28 22:51

Spróbuj poszukać na Youtube. Ewentalualniw napisz do Discovery :)

2018-03-28 14:25

:) Ja też nie oglądam, nawet nie mam tv w domu... Oglądałam u teściów na wyjeździe... dlatego nawet dobrze nie pamiętam, który kanał Discovery to był :( ani jak to się nazywało :( Ale program był naprawdę ciekawy! A wnioski wręcz zaskakujące.

2018-03-28 14:10

ja nie oglądam prawie wogóle tv wiec nie pomoge