Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rozwój i wychowanie (747 Wątki)

Jakie zabawy

Data utworzenia : 2013-01-16 10:39 | Ostatni komentarz 2017-06-22 21:05

P.Janik

7676 Odsłony
68 Komentarze

W jaki sposób staracie się bawić ze swoim dzieckiem? Kiedy pierwszy raz dałyście mu do ręki np mazaki by pierwszy raz pomazał kartkę? Macie jakieś ulubione zabawy? ----- Cześć dziewczyny! W kwietniu pojawi się moja córeczka, pierwsze dziecko. Już teraz staram się nawiązać z Maleństwem kontakt, śpiewam piosenki, mówię wierszyki " do brzucha". Najczęściej robię to w samochodzie, kiedy jesteśmy same :) Chętnie podzielę się z Wami moim repertuarem dziecięcym ( jeśli będziecie zainteresowane). Chętnie poznam Wasze pomysły na piosenki, kołysanki i wierszyki dla najmłodszych.

2013-01-16 15:59

Ja mojemu maluszkowi ma 2 miesiące robie już Kosi kosi łapiki :) Bardzo mu sie podoba i się bardzo cieszy z tego :)

2013-01-16 14:31

Z córką tańczymy,mała uwielbia tańczyć i śpiewać do swojego mikrofonu,malujemy malowanki tzn Julka bardziej bazgroli po swojemu,a oprócz tego to bawimy się w gotowanie,usypianie lalek,robienie kawy,bo córka ma cały zestaw filiżanek

2013-01-16 11:52

Mój synek lubi jak mu układam wierzę z kubeczków a on ją przewraca, jak każdy maluch lubi gdy mamusia robi mu akuku czy jak się wygłupiamy. Pokazuję mu np. jak nacisnąć klocuszek i on po mnie często to powtórzy, nieporadnie ale próbuje.

2013-01-16 11:29

moja jeszcze mala na typowe zabawy, bardziej takie wyglupianie, lubi jak sie ja smyra wlosami po buzi, caluje patrzy na grzechotki