Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Karmienie butelką (541 Wątki)

Kupka ze śluzem po bebilonie pronutra 1

Data utworzenia : 2017-07-20 15:40 | Ostatni komentarz 2017-08-04 22:31

K.Grzesiek

2456 Odsłony
3 Komentarze

Witam, mamusie mam problem ze swoją 2 miesięczna córka.. jest karmiona tylko mm bebilon pro nutra i są problemy z kupkami. Raz kupa jest żółta, taka jak by lekko plastyczna ale nie ma problemów z zaparciami, brzuszek ja nie boli w ogóle a raz.. No właśnie.. dziś kupa była bardziej zielona z duża ilością śluzu. Jutro idziemy do pediatry ale może któraś z Was tez tak miała? Zrobiłam zdjęcie dla lekarza, ale nie wiem czy to coś da.. w kupce widoczne były białe grudki, była zielonkawa z ciemniejszymi pasmami śluzu... mała ma humor, nie płacze, nie boli brzuszek, śpi spokojnie, ale tez trochę ulewa mimo odbijania...

2017-08-04 22:31

Najlepiej udać się do lekarza. Bo nie zawsze śluz w kupie oznacza coś groźnego. O ile śluz pojawia się sporadycznie.

Konto usunięte

2017-07-28 16:56

Każdy przypadek może być inny dlatego zawsze warto to skonsultować z lekarzem i on stwierdził czy coś trzeba zmieniać czy to coś groźnego czy może to normalna reakcja organizmu

2017-07-21 07:08

Mój syn tak miał, pediatra kazał dziecku podawać delicol i dicoflor jednak to nie pomogło, podejrzewałam że może mieć nie tolerancję laktozy ponieważ często słyszałam jak coś mu się w brzuszku przelewało i kupy były właśnie raz żółte raz zielone ze sluzem. Zmieniłam mleko na Bebiko ha i problem się skończył, teraz robi zielone kupy bez żadnych grudek, wysiłku , płaczu itd Dodam że mój mały słabo przybierał na bebilonie .