Karmienie butelką (541 Wątki)
Wymioty u niemowlaka
Data utworzenia : 2018-07-01 10:57 | Ostatni komentarz 2018-07-11 20:34
Witam moj problem polega na tym ze moj dwu miesięczny synek wymiotuje i nie wiem dlaczego. Wymiotuje nie ulewa. Byliśmy bardzo długo w szpitalu bo mój mały ma wadę serca i był operowany,nie karmilam go piersią ale był karmiony moim mlekiem ale przez sonde. Później po operacji jesZcze prZez kilka dni pil moje mleko przez butelkę. Mleko mi sie skończyło i przeszliśmy na mm Nan 1 Optipro plus. Mały na tym mleko strasznie sie męczył,wymiotowal mial problemy z kupka odbijalo mu sie kwasem. Lekarz razem z położną mówili ze to ulewanie i ze to jego taka uroda. Postanowiłam sama zmienić mleko i Zmieniłam na HIPP 1 COMBIOTIC . Okazało sie ze to zmiana na lepsze no ale nie na długo...Po jakimś czasie znowu pojawiły sie wymioty ale wygląda to w ten sposób że mój mały nie wymiotuje codziennie tylko co drugi dzień i na wieczór nie po każdym posiłku. Ostatnio zdarzyło mu sie zwymiotowac z samego rana po dwóch lykach mleka. Czasami się wygina,płacze i widać że mu sie cofa a czasami normalnie sie zachowuje,leży spokojnie,cieszy sie. Co to może być? Czyżby nietolerancja laktozy? Tylko nie pisZcie ze mam iść do lekarza bo lekarze nie chcą pomóc,szukac przyczyny tylko mówią że to jego taka uroda. Nie ma nawet takiej opcji cos jest.nie tak . Dodam ze w szpitalu na Nanie nie wymiotowal tylko jak zwróciliśmy do domu.
Sortowanie:
Konto usunięte