Sekcja prawna (115 Wątki)
Odszkodowanie PZU - poronienie 10tc
Data utworzenia : 2018-04-18 13:41 | Ostatni komentarz 2021-01-26 06:54
Cześć dziewczyny, Chciałam odświeżyć wątek i zasięgnąć informacji nt. odszkodowania z ubezpieczenia grupowego PZU po poronieniu i wykonanym łyżeczkowaniu. Poroniłam w szpitalu w 10tc, został wykonany zabieg łyżeczkowania. Jakie warunki muszą być spełnione dla PZU aby otrzymać odszkodowanie? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Sortowanie:
2021-01-26 06:54
Dobrym rozwiązaniem z tego co się orientuję zadzwonic na infolinię do tej fundacji ktora założyła mama ginekolog oni tam poruszaja takie tematy i wszystko wytłumaczą krok po kroku jak i czy da sie zrobi Bodajże fundacja Ernesta jak się nie myle
2018-12-13 07:42
OWU to integralna część każdej polisy ubezpieczeniowej. Zwykle nie chce się tego czytać, bo liczy sobie kilkanaście czy kilkadziesiąt stron. I nawet jeżeli nie chce się czytać całej polisy, to zawsze można zapoznać się chociaż z tym działem, w którym omawiana jest tematyka wyłączeń odpowiedzialności. I to tam jest czarno na białym napisane, za jakie zdarzenia towarzystwo ubezpieczeniowe odpowiedzialności nie ponosi. Większość aktualnych OWU, można znaleźć na stronach porównywarek np tutaj: https://wygodnie.pl/
Konto usunięte