Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Karmienie piersią (1176 Wątki)

Biustonosze

Data utworzenia : 2013-05-10 14:50 | Ostatni komentarz 2024-10-31 21:17

Iwona

33597 Odsłony
753 Komentarze

Jaki kupić biustonosz karmiąc piersią? Z jakiej firmy najlepszy? Jak dopasować biustonosz do piersi? ----- polishgirlolga (2013-10-29 13:51) Biustonosz do karmienia Kiedy najlepiej zaopatrzyć się w takie staniki? Piersi na pewno jeszcze urosną i pewnie podczas karmienia zmienią swój rozmiar. Czy z tego powodu kupować większe niż aktualny rozmiar? Polecacie jakieś konkretne marki? ----- Jakie biustonosze nosiłyscie podczas karmienia? Takie specjalne czy normalne - https://www.kinga.com.pl/biustonosze/plunge ? Te specjalne są dość drogie i tak zastanawiam sie czy jest sen je kupowac? Jak uwazacie?

2013-05-10 15:59

Będąc ok. 30 tygodnia ciąży udałam się po zakup bielizny bo moje piersi już nabrzmiały, w sklepie Pani doradziła mi zakup biustonosza firmy GAIA który idealnie sprawdził się przed porodem jaki i w czasie karmienia. Biustonosz jest 100% bawełniany, nieusztywniany. Idealnie dopasowuje się do kształtu piersi. Posiada specjalne zapięcie umożliwiające odpinanie miseczek, podwójna haftka .Miseczki biustonosza są miękkie i nie posiadają fiszbiny. Górna część miseczek odpinana jest na zatrzask. Biustonosz posiada gładkie, regulowane ramiączka. W moim przypadku idealnie się sprawdził i doskonale dopasował się do moich piersi. Przed zakupem biustonosza słyszałam opinie że nie warto i doradzano mi żebym kupiła zwykły biustonosz z odpinanymi ramiączkami.