Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Karmienie piersią (1178 Wątki)

hej MŁODE MAMY CO PIERSA SWE POCIECHY KARMIMY I BUTELKA LO I GRODOMORKOW DOKARMIAMY !!!!!

Data utworzenia : 2015-11-02 20:34 | Ostatni komentarz 2015-11-07 13:03

Karolina.Mrowca

1263 Odsłony
5 Komentarze

WITAM WAS MAMY MŁODE , które tak jak ja z ciekawości zalogowały się na stronie oraz dla tego zęby się pożalić i poradzić bo nie jesteśmy same z tym wszystkim przecież ciąża poród i karmienie to normalna rzecz . tak po krotce o mnie jestem korala , jestem młoda ma miesięcznej pociechy ma córkę . Drogie mamy ja jestem za karmieniem pirsia ale tak ja w moim przypadku moja córa jest głodomorek i nie pojada sobie ma już miesiąc wazy 3980 jest doża jak na mnie ponieważ ja jestem bardzo niska ma 157 cm wzrostu waga przed ciążom 55 .

2015-11-07 13:03

moj synek miał przy urodzeniu prawie 4 kg, a też nie jestem wysoka, zaledwie 162 cm i też przybierał bardzo dużo na wadze i też niestety go dokarmialam, bo jak pamiętam - mając 2 tygodnie jadł już po 150-160 ml mleka. Ale fakt faktem jadł co około 3,5 godziny. Osobiście znam mamę, która daje swojemu dziecku jedzenie jak tylko zapłaknie

2015-11-04 21:25

dziękuje za pomoc przynajmniej wiem ze nie jestem sama bo ciągle tylko słyszę od teściowej ze powinnam tytko karmić persa i nie dokarmiać córki jest mi smutno bo nikt mnie nie rozumie ze po prostu mam mało pokarmu :( a moja kruszynka to głodomorek

2015-11-02 21:13

Karolina ja jestem mamom 15 miesięcznego Wojtusia i podobnie jak Ty musiałam dokarmiać synka choć bardzo starałam się pobudzić laktację. Karmiłam piersią ponad 5 miesięcy ( dokarmiałam mm) i to był dla mnie sukces choć nie ukrywam że bardzo chciałam karmić dłużej i wyłącznie piersią Polecam Ci wątek: http://lovi.pl/pl/forum/3/2193 w którym jest bardzo ciekawy artykuł o emocjach związanych z karmieniem mlekiem modyfikowanym oraz komentarze innych mam. Podobnie jak Judytka zapraszam Cię do wątku ogólnego, tam rozmawiamy o różnych fajnych rzeczach :)

2015-11-02 20:39

Karolina jeśli chcesz pogadać na różne tematy zajrzyj na wątek ogólny.

2015-11-02 20:36

proszę ja wam się podoba to nie piszcie możne macie podobnie u siebie ze przykro wam ze nie możecie wykarmić własnym mlekiem maleństwa . :)