Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (55 Wątki)

Opinie osób testujących pojemnik na smoczek LOVI

Data utworzenia : 2013-12-14 19:00 | Ostatni komentarz 2025-01-17 12:29

Redakcja LOVI

8433 Odsłony
75 Komentarze

Pojemnik na smoczek LOVI był częścią zestawu nagród w naszym listopadowym konkursie na najbardziej pomocnych użytkowników forum. Jak Wam się sprawdza? Czy jest przydatny? Prosimy o opinie.

2025-01-17 12:28

Nie bierzemy smoczków na spacery więc już nie używamy pojemnika zgodnie z przeznaczeniem. Wkładam tam jakieś np ściereczki z mikrofibry takie malutkie bądź małe zabaweczki o dziecko sobie wyciąga haha także jako zabawka też się sprawdza. Do tego super że jest silikonowy, można łatwo zawiesić przy wózku, torebce 

2025-01-17 12:11

Podobają mi się te silikonowe etui na smoczek ale gdy używam prime to wkładam smoczek bez żadnej zatyczki jak było w innych kolekcjach. Etui nie ma zamkniecia tylko dziurkę więc mało to czyste. To taka ode mnie uwaga. Bo są piękne, można je przyczepić do wózka i są naprawdę wygodne w czyszczeniu. Nie mniej jednak w takim razie smoczki prime powinny mieć zatyczki

2025-01-05 22:17

Bardzo przydatny :)  używamy dla synka i mozna bezpiecznie przwchowywac smoczek, bez strachu, ze gdzieś zaginie albo się zabrudzi :) teraz czekamy na to żeby następnej dzidzi przechowywac :)

2025-01-04 17:26

Bardzo przydatny gadżet przy smoczkowym maleństwie. 

Można go z łatwością przyczepisz do torby czy wózka. 

Łatwo się go czyści a dla mnie dużym plusem jest też to że jest on silikonowy a nie plastikowy. 

W kryzysowych sytuacjach świetnie się sprawdza jako zabawka dla maluszka :D  

2024-12-31 13:09

Etuui na smoczek to hit , łatwe w czyszczeniu i dodatkowo mega stylowe :) 

2024-12-31 12:47

Etui na smoczek to super gadżet, który sprawi, że zawsze pod ręką mamy czysty smoczek. Jest miękki, ławtno go utrzymać w czystości, nie przywierają do niego włosy, ani kurz,  mieści się  w nim bez problemu smoczek ( nawet dwa) oraz łatwo można przymocować do wózka. Mamy go w pięknych kolorach NUDE, Pistachio, Granola i pasują zarówno dla dziewczynki jak i chłopczyka. Super dodatek do wyprawki maluszka. POLECAMY!

2024-12-27 12:20

Super sprawdzą nam się to etui, piękne ilikonowe wykonanie łatwe w czyszczeniu, fajnie że ma zapięcie i można przymocować do wózka itp i do najważniejsze smoczek jest bezpieczny i już się tak często nie zgubi ;) 

2024-12-27 09:19

Bardzo wytrzymały, piękny i praktyczny, brak zapięcia ułatwia wkładanie i wyjmowanie, a przez dobrze dobrany materiał i kształt smoczek nie wypada z pojemnika, jak dla mnie same plusy :)