Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących dynamiczny smoczek uspokajający LOVI

Data utworzenia : 2013-10-08 11:10 | Ostatni komentarz 2024-11-17 22:03

Redakcja LOVI

68383 Odsłony
383 Komentarze

Uspokajające smoczki dynamiczne przesłaliśmy jako nagrodę wyróżnienie wrześniowej edycji naszego konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników forum. Osoby wyróżnione prosimy o podzielenie się opinią. Dziękujemy :) W tym wątku prosimy także o opinię szczęśliwych (mamy nadzieję :)) posiadaczy dynamicznych smoczków uspokajających LOVI w limitowanej wersji Retro baby design. Dynamiczne smoczki uspokajające LOVI z kolekcji Hot&Cold były częścią zestawu - nagrody w listopadowej edycji konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników forum. Prosimy o opinie :)

2024-11-17 22:03

Moje dziecko od początku uwielbia smoczki z lovi a zmiana na wiekszy przychodzi naturalnie i bez problemu 

2024-09-01 20:26 | Post edytowany:2024-09-01 20:30

KOLEKCJA BLOSSOM

Piękna jest, bardzo przypadła nam do gustu ta grafika - te stonowane i delikatne kolory robią wrażenie. 

Miałam okazję testować smoczki z tej kolekcji w wersji niebieskiej. Śmiało mogę powiedzieć, że będzie pasować i do chłopaka i do dziewczynki. Natomiast w wersji różowej nie dałabym dla chłopczyka. 

Smoczki są lekkie, mają wyprofilowaną tarczkę z dziurkami, kółeczko do powieszenia tasiemki i chwytania. Chroni odruch ssania, wykonany z różnorodnego silikon, dzięki czemu dobrze pracuje w buzi. Możemy go dostać w czterech rozmiarach 0-3, 3-6, 6-18, 18+.

Worek z tej kolekcji świetnie się sprawdzi w przedszkolnej przygodzie. Jest duży, śmiało zmieścimy w nim potrzebne rzeczy. W wersji kolorystycznej niebieskiej w kwiatki i borówki z napisem LOVI. Sciągany na górze sznurkiem. 

2024-08-17 18:46

Ze smoczkami LOVI jesteśmy już ponad 10 lat :) Od pierwszej córki. Teraz trzecia córka używa i nie toleruje innych :) Jak dla nas super ,że wybrała właśnie te ponieważ jest ogromny wybór i są cudne ;) Uwielbiam najbardziej te świecące w ciemności. Właśnie testujemy buddy bear i świecący mamy na noc bo innych nie używamy :D Kwestia przyzwyczajenia - musimy go mieć widoczny :) A te widać świetnie przez całą noc !:) Dla mnie smoczki lovi najlepsze :)

2024-08-08 10:34

wszystkie smoczki lobi są genialne . Synek zaakceptował tylko je . W dodatku łatwo dostepne w sklepach . i ogromny wybór wzorów :)

2024-08-07 23:14

Aktualnie testujemy smoczki Blossom i Night&Day 3-6.

Jeśli chodzi o same smoczki to niezmiennie ulubione i jedyne, zarówno przy pierwszej jak i przy drugiej córce.

Lekkie, świetnie wyprofilowane przy buźce i uwielbiane przez dziecko.

Kolekcja Blossom jak dla mnie przepiekna. Uwielbiam takie stonowane kolory i wzory.

Night &Day w króliczki niezastąpiona w nocy, smoczki świecą dzięki czemu łatwo je zlokalizować w lozeczku;)

2024-08-07 22:35

Smoczek z serii bloosom sa mega. Moze je uzywac i chlopiec i dziewczynka. Kolory sa neutralne a wzork kwiatkow pasaje do wszystkiego. Podiadamy rowniez smoczek z serii Night&Day. Super sprawdza sie w nocy. Swiecacy uchwyt bardzo przydatny w szczegolnosci nam jak spadnie na podloge. Tarcze smoczkow sa idealne. Moj maluszek lezal w szpitalu z wasani tlenowymi i smoczki idealnie pasowaly.

2024-02-09 21:05

Smoczki z króliczkami są przeurocze i od razu skradły moje serce. Ale co najważniejsze przypadły do gustu mojej tygodniowej córeczce. Bardzo się cieszę bo synek do tej pory korzysta ze smoczków lovi i są dla nas najlepsze i najbezpieczniejsze. 

Ogromnym plusem jest to, że świecą w ciemności. To bardzo ułatwia znalezienie smoczka w nocy i szybkie podanie go dziecku. Z łańcuszkiem z tej samej kolekcji tworzą duet idealny. Polecamy wszystkim z całego serca :)

2024-01-23 17:02

Smoczki z króliczkami okazały się dla mnie moimi ulubionymi :) Już zamówiłam rozmiar większy (3-6m) ,bo świetnie się sprawdzają, a pasujący do nich łańcuszek świetnie tworzy komplet :) Kolory są piękne ,a wzór bardzo uroczy. Duży plus ,że świecą w ciemności! Naprawdę bardzo to pomaga nocą gdy na szybko szukamy smoczka :) 

Od zawsze używamy smoczków lovi ,a ten nowy wzór wyjątkowo przypadł nam do gustu :)