Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Opinie testerów #teamLOVI (53 Wątki)

Opinie osób testujących podgrzewacz do butelek

Data utworzenia : 2019-01-03 15:17 | Ostatni komentarz 2024-12-31 14:28

Redakcja LOVI

10498 Odsłony
77 Komentarze

W grudniowych testach do wygrania była nowość - podgrzewacz do butelek ułatwiający rozmrażanie, podgrzewanie i wyparzanie. Do podzielenia się opinią zachęcamy przede wszystkim zwycięzców konkursu. Mamy, czy dzięki niemu przygotowanie jedzenia dla dziecka jest szybsze i wygodniejsze? Co o nim sądzicie? Czekamy na Waszą ocenę. :-)

2024-12-31 14:28 | Post edytowany:2024-12-31 14:30

Rewelacyjne urządzenie. 

Bardzo szybko podgrzewa mleko, wodę i posiłki. Moge ustawic jaka chce temperature. Zajmuje mało miejsca i estetycznie się prezentuje. Jest bardzo prosty w obsłudze. Nawet nie potrzebowałam instrukcji by zacząć go używać. 

Dodatkowo sterylizujemy w nim drobne rzeczy tj. Smoczki, gryzaczki oraz butelki i kubki. 

Bardzo żałujemy że nie kupiliśmy go na wyprawke, bardzo długo czekaliśmy zawsze na mleko w pierwszym miesiącu. 

2024-12-18 20:07

Bardzo pomocna rzecz przy kpi bądź mm. Dodatkowo funkcja sterylizacji jest bardzo praktyczna. Można również podgrzać obiadek wcześniej i temperatura przy podaniu będzie odpowiednia. Bardzo pomocny gadżet.

2024-12-10 14:24

Ten podgrzewacz to najlepsza rzecz jaką miałam przy dzieciach. U nas praktycznie działa 24 godziny na dobę, bardzo szybko podgrzewał Moje mleko trzymane w lodówce ale teraz bardzo szybko podgrzewa wodę na mleko modyfikowane. Szkoda że nie było koloru czarnego

2024-11-18 00:16

Polecam! U nas to urządzenie chodzi praktycznie 24h. Jest cudowne. Dziecko jest tylko na MM i to duże ułatwienie szczególnie w nocy i szczególnie jeśli ma się nieciepliwego malucha. Polecam z całego serca

Użytkujemy już tak miesiąc i nie zawodzi

2024-11-17 22:04

Każdy powinien to mieć szczegolnie zimą 

2024-08-04 21:00

Nie wygrałam go w testach, ale kupiłam już 5 lat temu. Ułatwił karmienie dziecka mm, kiedy nie udało się kp. Woda w butelce zawsze czekała cieplutka w podgrzewaczu i tylko chwilkę zajęło mi przygotowanie mieszkanki, szczególnie nocą. Przydał się również na wycieczkach do podgrzania obiadków czy wyparzenia smoczka/butelki.

2024-07-10 01:40

Podgrzewacz lovi to świetny i bardzo przydatny sprzęt. A pisze to jako mama karmiąca piersią. Można by pomyśleć, że dla takich mam jak ja jest to zbędny gadżet, ale nic bardziej mylnego! Podgrzewacz jest bardzo pomocny, kiedy muszę wyjść z domu, ponieważ w tym jednym sprzęcie mogę odmrozić mleko lub podgrzać mleko z lodówki a następnie wyparzyć butelkę i smoczek. To bardzo wygodne rozwiązanie. Sprzęt sprawdza się również do wyparzania smoczków uspokajających i małych gryzaków. A do tego funkcja, która teraz przy rozszerzaniu diety przydaje nam się najbardziej, czyli podgrzewanie i podtrzymywanie temperatury obiadku. Dzięki trybowi HOT, który służy również do wyparzania możemy błyskawicznie podgrzać słoiczek. A jeżeli nie wiemy dokładnie kiedy będziemy karmić dziecko, możemy mieć ciągle ciepłe jedzonko w pogotowiu dzięki trybowi OBIADEK. Sprzęt naprawdę godny polecenia a do tego zajmuje niewiele miejsca na blacie.

2024-05-05 19:36

Podgrzewacz polecam wszystkim ! Odmienił moje macierzyństwo od samego początku. łatwość w obsłudze i szybkość w działaniu . poleciłam wszystkim ciężarnym koleżankom . Do tego mega design i super ze są dwa kolory !