Pogaduchy (1591 Wątki)
Warsztaty "Mamo to ja" 2017
Data utworzenia : 2017-03-23 22:12 | Ostatni komentarz 2017-04-10 22:37
Hej! Zaczęła się wiosenna edycja bezpłatnych warsztatów Mamo to ja. Ja polecam jak najbardziej bo jest dużo ciekawych informacji, dobra organizacja konkursy ze ślicznymi zabawkami, a na koniec paczka z upominkami :) Są dwa bloki: Będę Mamą Warsztaty dla kobiet w ciąży godz. 17.00-20.30 Żywienie niemowląt. Bankowanie krwi pępowinowej - pomyśl o przyszłości swoich dzieci. Jak zapewnić dziecku zdrowy, nieprzerwany sen? Bezpieczeństwo mamy i dziecka w podróży. Szczepienia mojego dziecka - co powinnam wiedzieć? Naturalnie i skutecznie - jak zadbać o swoje zdrowie w ciąży. Jestem Mamą Warsztaty dla rodziców dzieci 0-1 lat godz. 10.30-14.30 Żywienie dzieci po 1. roku życia. Jak zapewnić dziecku zdrowy, nieprzerwany sen? Zdrowy brzuszek. Zdrowy maluszek. Szczepienia mojego dziecka - co powinnam wiedzieć? Pierwsza pomoc w pigułce – zakrztuszenia i resuscytacja. Od składania klocków do liczenia i pisania, czyli jak wspierać rozwój dziecka przez zabawę. Naturalnie i skutecznie - jak zadbać o zdrowie dziecka. Można się rejestrować na stronie: http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-rejestracja.html
Sortowanie: