Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

dzieci z różnych związków

Data utworzenia : 2017-08-06 10:42 | Ostatni komentarz 2017-08-14 20:16

paulina.leszczynska

1322 Odsłony
24 Komentarze

Są tu mamy które mają dzieci z różnych związków ? W sumie ciekawi mnie jak Wasz parter traktuje Wasze współne dziecko a jak tylko Twoje . Ja mam 2 córki z poprzedniego małżeństwa 9 i 6 lat a teraz mamy młodego ma 4 mc ...Daniel dobrze traktuje dziewczynki mówi ze sa jego ...ale trochę martwię się jak młody podrośnie że bedzie go lepiej traktował

2017-08-14 20:16

jesst facet i facet nie wrzucamy wszystkich do tego samego wora :)

2017-08-12 15:29

O.Rafinska nie każdy facet jest taki sam. Ale musisz zwracać uwagę i słuchać dziecka.

2017-08-12 14:53

ale mnie nastraszylyscie:( ja jestem samotna mama i wiadomo, boje sie, ze gdybym znalazła faceta to on nie bedzie traktował mojego dziecka jak swoje własne, ale po waszych komentarzach to juz w ogóle tracę wiarę

2017-08-12 13:47

szkoda dziewczyny naprawdę, mój sam mówił ze woli zebym w domu była z dziecmi niz żebym pracowała

2017-08-11 21:22

Paulina z jednym była 3 lata zarzucał jej że nie chce pracować tylko być na jego utrzymaniu, a ona miała nieskonczone studia, kilka warunków bo jej nie szło. Z drugim była 4 lata rzucił ją dla jej koleżanki z pracy. Z trzecim była 5 lat ciągłe kłótnie, podejrzenia, że jest jeszcze z inną na boku..... szkoda jej. Mota się całe życie, lat już 37 :(

2017-08-11 14:45

MAM może nie spotkała tego jedynego ? Ja z pierwszym męzem byłam 5 lat po ślubie młoda byłam wpaddke zaliczyliśmy i od razu ślub młody człowiek głupi...A teraz po latach czlowiek wie co chce ...teaz rok po ślubie i wiem jaki facet jest idealny

2017-08-11 00:23

MAM cudownie się czyta o takich mężczyznach :) Myślę, że każdy mężczyzna jest idealny dla innej kobiety - ja znam bardzo udane związki gdzie bym zabiła tego faceta po 5 minutach, ale dla swojej żony jest jak do rany przyłóż :) Grunt to się kochać i o tą miłość dbać - tak na mój chłopski rozum :)

2017-08-10 22:38

Haha ja też hihi tak już mamy. Moja przyjaciółka nocowała ostatnio u mnie, pod koniec lutego rozstała się ze swoim chłopakiem po 5 latach i też była kilka dni. Zazdrości takiego męża co i śniadanie zrobi (jej też przygotowywał) i ugotuje, posprząta, wstawi pralkę.... kocha nas i widzi ile mnie kosztuje wstawanie w nocy. Wie, że nie tylko ja mam dzieci ale on też. Moja przyjaciółka jest po trzech długich związkach a ja w tym czasie tylko z moim mężem.... zabolało ją to jak tak sobie uzmysłowiła . Pecha ma dziewczyna, a może to w niej jest problem