Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Film, seriale i książki - co polecacie?

Data utworzenia : 2017-06-21 16:06 | Ostatni komentarz 2019-05-10 21:17

EwaK90

4919 Odsłony
115 Komentarze

Zakładam w dziale pogaduchy, mimo że temat nie dzieciowy, ale mam nadzieję że nie zgłosicie do wywalenia ;) Otóż pytanko - co lubicie oglądać z seriali, filmów, jakie książki lubicie czytać, ogólnie co ze sobą robicie jak już macie chwilkę czasu dla siebie? Coś ostatnio widziałyście, czytałyście co możecie szczerze polecić? Dla mamusiek leżących to może być dobra wskazówka ;)

2017-06-22 10:13

Jak lubisz kryminały to polecam Ci Camila Lackberg i jej książki mi ze wszystkich części najbardziej podobała się ,,Pogromca Lwów" kilka jej książek zostało sfilmowanych. Stephen King też serdecznie polecam:):) Jak z książek to ja dużo mogę Ci polecić bo lubię czytać tylko powiedz jaka tematyka Cię interesuje:P

2017-06-21 22:38

Ja kocham książki :-) choć ostatnio mi sie nie chce ich czytac wole posiedziec na forum lub iść spać :-) Dla milosniczek romansow polecam książki Nory Roberts A sensacje kryminały itd Remigiusz Mróz

2017-06-21 22:27

Ja uwielbiam maratony z serialami :-) Mój ulubiony to "Pamiętniki wampirów" do pewnego czasu oglądałam "Wspaniałe stulecie". Wcześniej była "Plotkara" i "Przyjaciele" :-) Z Polskich serialii bardzo lubię oglądać "Przepis na życie", "Brzydula", "O mnie się nie martw" i "Ranczo" Filmy też bardzo lubię, szczególnie komedie romantyczne itp jak "Kocha, lubi, szanuje", "Kobiety pragną bardziej", "Narzeczony mimo woli", "Żona na niby", "Pożyczony narzeczony"... Mogłabym wymieniać cały dzień :-) A z innych gatunków polecam "Incepcja", "Mroczne cienie", maraton "szybcy i wściekli" itd :-) Niestety należę do osób które wolą film niż książkę :-)