Pogaduchy (1591 Wątki)
Za co by tu podziękować :)
Data utworzenia : 2017-06-03 18:40 | Ostatni komentarz 2017-06-06 09:23
Spacerowałam sobie wczoraj z moimi chłopcami (mąż mówi że to biegi są nie spacer:)) i tak sobie myślałam że może i moje życie nie jest usłane różami ale też tak właściwie nie mam na co narzekać. Jestem szczęśliwa z moimi facetami. Niczego tak w życiu nie pragnęłam jak szczęśliwej zdrowej rodziny (teściowie to nie rodzina:)) I tak sobie idę wkoło cicho spokojnie słońce świeci nade mną, znaczy już zachodziło, ale było pięknie. Ogarnęła mnie taka błogość. Cieszyłam się że jestem tu i teraz. Nie chcę zamieniać swojego życia. Czasami się zastanawiamy co by było gdyby, sama się zastanawiałam kilkakrotnie czy nie lepiej by mi się ułożyło gdybym na swoje drodze nie spotkała mojego męża i gdyby los nie splatał tak naszego życia. I powiem wam szczerze że wczoraj doszłam do wniosku że nie chciałabym spotkać nikogo innego. Jestem wdzięczna że mam jego i chłopców. Mogę śmiało powiedzieć "tak jestem szczęśliwa i codziennie mam za co dziękować!" Jak sytuacja wygląda u was? Oczywiste jest dla mnie że wszystkie jak tu jesteśmy nie mamy w życiu większego szczęścia niż nasze dzieci ale pytanie brzmi czy dziekujecie Bogu/losowi za coś jeszcze?
Sortowanie: