Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Wybór dietetyka

Data utworzenia : 2017-04-03 21:20 | Ostatni komentarz 2019-03-18 10:35

werkanu

953 Odsłony
12 Komentarze

Heeej :) proszę o udzielenie swojego głosu i twój wybór :) Jakbyś miał/miała udzielić się porady dietetyka to poszedłybyś/poszłabybś do gabinetu stacjonarnie czy może byś skorzystał/skorzystała z czegoś takiego jak dieta online ? Będę wdzięczna za wasze opinie.

2017-04-03 22:03

Zdecydowanie wybrałabym dietetyka który przyjmuje stacjonarne. Dieta on Line ułożona jest dla wszystkich taka sama na jedno kopyto i nie są brane pod uwagę ważne do ułożenia diety parametry takie jak waga, wzrost, poziom tkanki tłuszczowej czy mięśniowej i jaka jest zawartość wody w organizmie. A żeby dieta przynosiła porządne efekty jednak te parametry są bardzo ważne.

2017-04-03 21:45

Ja bym poszła do dietetyka, który jest na miejscu - stacjonarnego. Dietetyk najpierw przeprowadza wywiad, mierzy, waży ustala odpowiednią dietę dostosowaną do nas. On line nie wiem czy bym skorzystała, pewnie taka dieta dla każdego jest taka sama.

2017-04-03 21:40

Zdecydowanie stacjonarnie. Dietę ułoży Ci każdy, również przez internet, ale tylko w gabinecie będą w stanie zrobić Ci pomiary, w tym ilość wody, tkanki tłuszczowej i mięśniowej w organizmie.

2017-04-03 21:38

Stacjonarnie. Ja bylam u dietetyka,stosowalam tez,diety online i zdecydowanie polec stacjonarnie.lekarz,dopasowuje bezpośrednio dla Ciebie dietę,waży cie,ptzeprowadza wywiad a online to robia na jedno.kopyto