Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Warsztaty "Mamo to ja" 2017

Data utworzenia : 2017-03-23 22:12 | Ostatni komentarz 2017-04-10 22:37

G.Kowalska

824 Odsłony
7 Komentarze

Hej! Zaczęła się wiosenna edycja bezpłatnych warsztatów Mamo to ja. Ja polecam jak najbardziej bo jest dużo ciekawych informacji, dobra organizacja konkursy ze ślicznymi zabawkami, a na koniec paczka z upominkami :) Są dwa bloki: Będę Mamą Warsztaty dla kobiet w ciąży godz. 17.00-20.30 Żywienie niemowląt. Bankowanie krwi pępowinowej - pomyśl o przyszłości swoich dzieci. Jak zapewnić dziecku zdrowy, nieprzerwany sen? Bezpieczeństwo mamy i dziecka w podróży. Szczepienia mojego dziecka - co powinnam wiedzieć? Naturalnie i skutecznie - jak zadbać o swoje zdrowie w ciąży. Jestem Mamą Warsztaty dla rodziców dzieci 0-1 lat godz. 10.30-14.30 Żywienie dzieci po 1. roku życia. Jak zapewnić dziecku zdrowy, nieprzerwany sen? Zdrowy brzuszek. Zdrowy maluszek. Szczepienia mojego dziecka - co powinnam wiedzieć? Pierwsza pomoc w pigułce – zakrztuszenia i resuscytacja. Od składania klocków do liczenia i pisania, czyli jak wspierać rozwój dziecka przez zabawę. Naturalnie i skutecznie - jak zadbać o zdrowie dziecka. Można się rejestrować na stronie: http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-rejestracja.html

2017-04-10 22:37

Fajny wykład był o zdrowym brzuszku i dużo dało, że była to lekarka. Ja miałam do tej pory problem z córką przy kolkach :/

2017-03-27 22:48

Również byłam na tych warsztatach i owszem reklamowali np Johnsona czy Dadę, plusy też się znalazły np te o pielęgnacji dziecka. Jak ktoś jest zupełnie zielony w tym temacie to warto pójść:)

2017-03-27 21:07

Wien od innych mam, ze tam panie polecaja rozne ciekawe rzeczy, typu koniecznie sloiczki zamiast gotowania samemu, bankowanie krwi pepowinowej (sponsorem jest bank ktory te usluge oferuje)... Nie chce negowac wiedzy, ktora dzieki temu mozna zdobyc, ale warto ja jeszcze zweryfikowac, ot co. Przyklad z Johnsonem tez na miejscu ;)

2017-03-27 20:48

Mi akurat wykład z Johnsonem w tle się podobał, bo położna super opowiadała o kąpieli i pielęgnacji maluszka. A kosmetyki każdy może stosować wg własnego uznania ;) No i przekonałam się, że Palmers dla mnie śmierdzi :D Ach ta ciąża...

2017-03-27 18:15

Ja bylam na tych warsztatach i rzeczywiscie nei wszystko to prawda. prosty przyklad...Pani polecala krem do pupy dla niemowlat Johnsona...poscila w obieg no i zaciekawiona kupilam....niestety okazalo sie ze to cos ala sudocrem ;/ i pieniadze w bloto

2017-03-27 11:04

Wszystkim mamom ktore sie wybiora polecam zeby nie zapomniec, ze nie wszystko co tam powiedza bedzie prawda objawiona, wyklady te sa sponsorowane, a wiec ich tresc moze nie byc do konca obiektywna. Na pewno warto sie wybrac i posluchac, ale do tego zastanowic sie i poszukac dodatkowych informacji, takze "z drugiej strony medalu" :(

2017-03-25 12:52

Świetny program warsztatów, niestety daleko jak dla mnie, a w moim mieście nie będzie, szkoda