Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

prezenty dla najbliższych

Data utworzenia : 2016-11-29 17:30 | Ostatni komentarz 2022-09-07 07:58

Lucja.Nadynska

2381 Odsłony
27 Komentarze

W tym roku chciałabym dać najbliższym wyjątkowe prezenty. Mam odłożoną już pewną kwotę. Musze jeszcze kupić prezent dla mamy (do 500zł) oraz dla męża (do 1500zł) oraz dla siostry i jej męża (do 500zł) dzięki za sugestie, ale mam pusto w głowie :( a święta tuż tuż

2016-11-30 18:17

Dokładnie tak jak mówi MAM, ciężko doradzić, kiedy nie znamy osoby i jej upodobań :/ Jeśli chodzi o mamę, jeśli znasz jej gust, może perfumy? coś z biżuterii? A dla męża, hmm może coś związanego z jego zainteresowaniami? Mój mąż kocha wędkarstwo np i na pewno kupię mu coś z tego 'działu' bo wiem, że z tego się najbardziej ucieszy. Co do bratowej, może też jakaś delikatna biżuteria, zestaw dermokosmetyków, piękny szal, skórzane rękawiczki?

2016-11-29 22:38

Trudno coś poradzić jak się kogoś nie zna. Trzeba patrzeć na zainteresowania. Ostatnio bratu na 52urodziny kupiliśmy nóż myśliwski, bo jest w kole łowieckim i lubi wędkowac.

2016-11-29 21:37

Święta, święta. Co rok te same tematy... Nic kreatywności (bez urazy :P ) ja dla mamy kupiłam zestaw garnków, dla męża telefon, ale nie byle jaki bo iphone (polecam obejrzeć modele http://www.t-mobile.pl/pl/dlaciebie/telefony-i-urzadzenia/producenci/apple ) ... siostry niestety nie mam, ale miałam też podobny prezent dla brata i jego żony, to kupiłam im wielki obraz, który powieszą nad łózkiem. Może to Cię jakoś naprowadzi w poszukiwaniu prezentów, ale sama powinnaś wiedzieć najlepiej co Twoich najbliższych najbardziej uszczęśliwi :)