Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Sama nie wiem :(

Data utworzenia : 2016-11-22 00:46 | Ostatni komentarz 2016-11-26 22:07

Karolina. W

825 Odsłony
6 Komentarze

Słuchajcie, nie wiem już co robić i co myśleć .. teść który przyjeżdża tu raz na ruski rok ośmielił się dziś powiedzieć mi ze się pastwie nad swoim dzieckiem ..! Mam ochotę krzyczeć, płakać i zapaść się pod ziemię .. Pomóżcie, co mam zrobić ?! Jak reagować na tego typu zachowania osób które wyżej sraja niż dupe mają ? :( Jestem roztrzesiona :(((

2016-11-26 22:07

Na Twoim miejscu zaczęłabym od tego i poprosiła teścia o wyjaśnienie skąd takie zarzuty są wobec Ciebie. Niech powie Ci dlaczego tak uważa i wtedy zaczniesz z nim dialog i będziesz mogła się ustosunkować do jego zarzutów.

2016-11-25 14:54

Trudno oceniać, ale zapytałabym się o podstawy tego typu komentarzy. Na pewno powiedziałabym też, że jestem u siebie w domu i nikt nie ma prawa mnie w nim obrażać, a jak teściowi nie pasuje, to niech nie przyjeżdża.

2016-11-23 12:58

A jakie to konkretnie zarzuty? Ja bym na początku zwróciła mu po prostu uwagę, że bywanie u Was raz na jakiś czas, niekoniecznie daje mu prawo do oceniania sytuacji. A jeśli nie ma podstaw, to już w ogóle, że nie życzysz sobie takich komentarzy:)

2016-11-22 21:18

Podobnie jak dziewczyny nie znam sytuacji lepiej. Ale trochę rozumiem, ostatnio teściowa ciągle krytykuje moje metody wychowawcze, mam dość jej pomocy, ale mąż jest zdania, że ma tym etapie ciąży nie powinnam być sama, bo mam już pod górkę.....

2016-11-22 14:26

Karolina uważam, że musisz zapytać teścia jakie ma wobec Ciebie zarzuty i przedyktować z Tobą to co mu sie nie podoba i ewentualnie wyciągnąć jakieś wnioski..za wiele o sytuacji nie napisałaś dlatego ciężko jest cokolwiek doradzić...może opisz co zaistniało?

2016-11-22 09:06

Może spytaj, czy ma Ci coś konkretnego do zarzucenia czy po prostu Cię nie lubi i szuka zaczepki. Mało piszesz o tej sytuacji i trochę ciężko się odnieść, nie mając pełnego obrazu.