Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Mama za kierownicą

Data utworzenia : 2016-11-09 21:41 | Ostatni komentarz 2016-11-09 21:53

Dominika.Kaluzna

769 Odsłony
1 Komentarze

Drogie mamy jak u Was wygląda podróż samochodem jako kierowca. ?? Zostały mi już tylko 2 h jadz i egzamin. Ale strasznie się boje sama jechać z moim łobuziakiem. Jako pasażer często nie mogę sobie poradzić jak synek płacze a co dopiero sama i w dodatku za kierownicą . Wiadomo jako świeży kierowca nie będę miała tak podzielnej uwagi jak doświadczony. Jak Wy sobie razicie, może któraś z Was też się boji samej jeździć z pociechami . ??

2016-11-09 21:53

Dominika kiedy urodziłam drugie dziecko nie wyobrażałam siebie za kierownicą ponieważ bałam się, ze maluszek zacznie płakać a ja nie będę mogła zareagować. Jednak odwożę córkę do przedszkola, nikt za mnie tego nie zrobi więc siłą rzeczy musiała się przemóc i już teraz jest ok ale na początku było ciężko....byle maluszek zakaszlał a ja już spanikowana myślałam, ze się dławi i musiałam stawać na poboczu...ahhhh ciężkie to było ale czas wszystko w nas wypracowuje i teraz jestem spokojniejsza. Musisz cierpliwie podchodzić do jazdy i sama próbować na początek na krótkich odcinkach, a później na dłuższych :)