Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Bałagan

Data utworzenia : 2016-11-03 22:53 | Ostatni komentarz 2016-11-04 21:25

Silver90

1034 Odsłony
15 Komentarze

Czy nie uważacie Drogie użytkowniczki, że w tym miesiącu zrobił się duży bałagan z wątkami? Rozumiem nowi użytkownicy nie wiedzą jeszcze o istnieniu wyszukiwarki, piszą gdzie popadnie nie reagują żeby już tu nie pisać, bo jest inny starszy wątek o identycznj tematyce. Może jestem przewrażliwiona, ale teraz ciężko cokolwiek napisać, bo tyle mowych wątków powstało niepotrzebnych lub nie w tym dziale. Nie mam oczywiście nic do nowych użytkownikow, żeby nie było.

2016-11-04 11:17

małgosiu pamiętam doskonale ten twój apel choć nie wiem czy do konca dotarł on do wszytskich osób niestety... Czesto watki nowe są tworzone bez sensu ale co zrobimy tak było juz dwa lata temu jest tak i teraz możemy sobie chyba tylko pogderac na ten temat ;-)

2016-11-04 11:09

http://lovi.pl/pl/forum/15/5651 Utworzylam ten wątek dokładnie okrągły rok temu, gdzie również było szaleństwo w listopadzie, bo do zdobycia laktatory. Może warto go odświeżyć? Chociaż wątpię żeby większość wzięła sobie go do serca. ;)

2016-11-04 09:55

Zgadzam się z Wami dziewczyny i mam już czasami dosyć podawania wątków które już istnieją...ale co zrobić mam nadzieję, że te osoby przemyślą swoje zachowanie i albo będą udzielać się w temacie i szukać pomocy ewentualnie w istniejących wątkach albo pomagać innym użytkowaniom tak jak tylko potrafią i gonitwa szczurów się skończy..jednak pamiętajmy o wspólnej kulturze, jest to forum niosące pomoc dla innych i dla nas samych a miała atmosfera powoduje to, ze chce się tu wracać i dzielić smutkami i radościami :) Czekamy teraz na interwencję administratora i miejmy nadzieję, ze niebawem wszystko się unormuje :)

2016-11-04 08:58

Tak Michasia zgadza się, na prawdę nie mam nic przeciwko tym ludziom sama od września jestem i nie uważam się tutaj za stałą użytkowniczke. Na początku jak Michasia to napisała w innym wątku, pisałam w wątkach kilka stron wstecz, ale ze względu że coś mnie zainteresowało i nie założyłam do tej pory wątku bez przyczyny to jest mój drugi. Wyszukiwarka była też mi znana. Chodzi głównie że bałagan się zrobił, były wątki gdzie pisałam codziennie w nich a teraz ciężko mi je znaleźć bo jest masa innych powielajacych się. Widziałam już wasze działania w tym temacie np Jola, Michalina czy E.Okuszko i może coś to pomoże:)

2016-11-04 07:41

No macie rację, robi się ciężko, b jest wprowadzanych tyle nowych wątków(nierzadko powtarzających się), że czasem wątek który wymaga odpowiedzi nie jest zauważany w nowo dodanych bo zastępują go te powtarzające się:( każdy z nas był nowy i każdemu zdarzyały się pomyłki , no ale ostatnio wygląda tutaj tak jakby nowi ludzie na siłe zakłądali nowe wątki, żeby być zauważonym:( wiem, że można wygrać nagrody, ale t forum ma pomagać -to nie jest walka o nagrody:( mam nadzieję, ze się to zmieni:) :) :) i wątki powtarzające się zostaną usunięte:)

2016-11-04 07:14

Macie rację, załamana jestem bo gdzie nie wejdę, to nowy wątek, który już był gdzie indziej sto razy przewałkowany :( I jeszcze takie głupiomądre komentarze, że mamy czytać ze zrozumieniem i od początku. Silver do Ciebie też ktoś tak ostatnio napisał, mam rację? Trochę mi się ulało nawet w jednym komentarzu bo już nie wytrzymuję, macie rację, że jak wygłodniałe szczury niemalże.. :( Jestem tu ledwo od 2 miesięcy i tak mi się podobała ta atmosfera.. a tu raz jest - nie ma co ukrywać - świetna nagroda , i atmosfera robi się ciężka... :(

2016-11-03 23:03

Tak Silver nie da sie tego nie zauważyć . Przed chwilą napisałam w "Konkursach" to ze nowi użytkownicy. Wątki te same lub komentowane sprzed kilku lat . Ehh .. Myślę ze powielane wątki powinny być od razu usuwane przez administratora .