Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Bałagan

Data utworzenia : 2016-11-03 22:53 | Ostatni komentarz 2016-11-04 21:25

Silver90

1035 Odsłony
15 Komentarze

Czy nie uważacie Drogie użytkowniczki, że w tym miesiącu zrobił się duży bałagan z wątkami? Rozumiem nowi użytkownicy nie wiedzą jeszcze o istnieniu wyszukiwarki, piszą gdzie popadnie nie reagują żeby już tu nie pisać, bo jest inny starszy wątek o identycznj tematyce. Może jestem przewrażliwiona, ale teraz ciężko cokolwiek napisać, bo tyle mowych wątków powstało niepotrzebnych lub nie w tym dziale. Nie mam oczywiście nic do nowych użytkownikow, żeby nie było.

2016-11-04 21:25

Nom dlatego w pewnym momencie straciłam cierpliwość i mało co brakowało do użycia niedozwolonych słów, chcemy tylko pomóc a jeszcze nas karcą:(

2016-11-04 21:19

Kurczę przykre jest to ze się komuś zwraca uwagę a ta osoba to olewa. Mój Nick tez był kiedyś niepowtarzalny no ale cóż wiem co pisze i które komentarze nie są do mnie. ; )

2016-11-04 21:14

Michasia ja skomentowałam akurat ten wątek, bo musiałam coś dodać od siebie którym może pomoże ta rada:) Innych wątków już nie komentuje chyba, że są trochę starsze i mam coś do powiedzenia nowego. Te nowe mam nadzieję, że jutro znikną:) Jola zauważyłam też tą użytkowniczkę i pomyślałam o tobie, że teraz będziesz miała problem czy dana wypowiedź dotyczy twojej osoby:) ja swój nick uwielbiam, bo jest niepowtarzalny od lat go wszędzie stosuję:p

2016-11-04 17:57

Zamieszanie jest straszne co dział to inne niedotyczace go wątki . Troszke widac ze co niektórzy przystopowali z tymi wątkami. Ja mam za to problem bo pojawiła się nowa Jola i jak coś czytam to się zastanawiam czy to do mnie czy nie ;)

2016-11-04 12:49

Tu chyba nie zagląda tak dużo "nówek" - najwięcej się dzieje w dziale "ciąża i poród", nawet tematy z tym niezwiązane. Wózki, łóżeczka... Na dokładkę właśnie trafiłam na nowoutworzony wątek o... przedłużaniu rzęs w ciąży. Trochę mi cycki opadły :D Nie skomentowałam, tak jak piątego z kolei wątku o odbijaniu w dziale "karmienie piersią" - może jak nikt nie skomentuje to niedługo spadną z pierwszych stron i nie będzie bałaganu, a tak to tylko bym podbiła do góry i znowu komentarzowa hulaj dusza. :D

2016-11-04 12:39

Dziś już zauważyłam poprawę, mi też było głupio pisać i upominać ale co zrobić jak tak często to się powtarza. Tym wątkiem chciałam ich sprowokować ale w tym dziale tak dużo użytkowników nie ma tych nowych. Wasze linki też uważam, że warto odświeżyć.

2016-11-04 12:23

Zgadzam się z Wami zrobił się taki bałagan, że mi ciężko się ogarnąć... Nie lubię otwierać i zamykać 30 wątków bo je czytam i myślę, że komuś mogę pomóc a okazuje się, że tracę czas na czytanie bez sensu komentarzy zamiast wnieść coś wartościowego. Ciężko jest się odnaleźć i chyba po prostu trzeba przeczekać. Rok temu w listopadzie był laktator poszperałam i znalazłam odpowiedź http://lovi.pl/pl/forum/14/5780

2016-11-04 11:40

Odświeżajmy ten wątek Małgosi, może jak będzie u góry to mimochodem ktoś go przeczyta. Iwona, mimo, że to trochę "syzyfowa praca", to jednak podawaj te linki, może poskutkuje. Ja z kolei wciąż zgłaszam zdublowane wątki redakcji, aż mi głupio, ale mam nadzieję że to temu forum wyjdzie na dobre. Ciekawe, że też akurat w listopadzie były laktatory! :D