Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Anemia a karmienie piersia

Data utworzenia : 2016-10-28 09:17 | Ostatni komentarz 2016-11-18 12:10

polka95

2271 Odsłony
11 Komentarze

Witam mam proble, mam 2 i pol miesieczna córeczkę ostatnio robiłam badania bo bylam oslabiona i krecilo mi sie w glowie , okazało sie że mam anemie czy karmienie piersia jest dla mnie bezpieczne ? Pielegniarka w osrodku stwierdziła ze sobie krzywde robie mieliscie podobną sytuacje ?

2016-11-18 12:10

Witam :) tak karmie nadal ;) uzupelniam żelazo jest o wiele lepiej bo z poczatku to było okropnie kreciło mi sie w głowie Dziekuję wszystkim za porade :) Pozdrawiam Serdecznie :)

2016-11-03 12:10

rówież jestem ciekawa jak tam sytuacja u Ciebie wygląda kochana mam nadzieje że nie zezygnowałaś i walczysz dzielnie o to aby karmić nadal piersią swoją pociechę :-) odezwij się czekamy na pozytywne wieści

2016-11-02 21:38

I jak tam Polka95.? Byłaś u specjalisty , przepisał jakieś leki lub suplementy? Karmisz nadal piersia czy niestety zrezygnowalas.? Odezwij się do nas jeśli masz chwilę .

2016-11-02 14:27

Specjalista doradzi. Ja Skontrolować teraz muszę, bo w szpitalu miałam zalecone żelazo. I nikt nie mówił, że mam nie karmić. Z tym, ze anemia u mnie była w ciąży, przez to wg anestezjolog, zarezerwowano dla mnie krew, bo wyniki miałam złe.

2016-11-02 11:23

A w czasie ciąży i po nie brałas żadnych suplementów zalecanych przez ginekologa? Zrób jak dziewczyny poradziły nie rezygnuj i wybierz się do innego specjalisty.

2016-11-01 22:37

Na pewno nie rezygnuj z karmienia piersią i nie słuchaj nawet takich rad i podpowiedzi. Możesz normalnie karmić piersią ale pamiętaj o dodatkowym suplementowaniu np żelaza. Ja na Twoim miejscu poszłabym jeszcze do innego lekarza, który zaleci Ci jakieś właśnie witaminy i wyjdziesz z anemii a karmić piersią będziesz dalej.

2016-11-01 20:06

Nie rezygnuj z karmienia piersią później sama możesz tego żałować powalcz trochę przy anemii można zacząć suplementacje plus naturalnie dopomuc samej sobie idź do jakiego konkretnego lekarza który cie nie zleje jak każdego kolejnego pacjeta tylko podejdzie do twojej sprawy poważnie Walcz Kobieto Walcz

2016-11-01 17:33

Ja tez mialam anemie ale karmie piersia. Bralam po prostu zelazo i inne mikroelementy i wyszlam z tego. A dla dziecka Twoje mleko to nieoceniona wartosc, wiec szkoda byloby rezygnowac. Nie ma ku temu powodow ;)