Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Remont w 36tc

Data utworzenia : 2016-08-24 00:11 | Ostatni komentarz 2023-07-07 12:11

E.Okuszko

1831 Odsłony
31 Komentarze

Moja mniej myslaca połowa postanowiła mi zrobić niespodziankę, wyremontować przedpokój i kuchnie. Byłam u znajomej po powrocie zastalam białe mieszkanie, skrobal ściany, sufit, ten pył jest wszędzie w kuchni, pokoju, łazience no po prostu jeden wielki syf!!!!! Ja wiem, że chciał dobrze, ale kto to posprzata? On się do tego nie nadaje lada chwila mogę urodzić a On się za gładzie i malowanie wziął, Ja mam " tylko" wszystko umyć i ogarnąć po remoncie " tylko". Jak nie zrobię będzie scena, że przeciez nic nie mam do roboty, a jak zrobię powie ze nie szanuje zdrowia dziecka. Bo dla niego można sprzątać na raty, a to żadne sprzątanie, albo sprzątam całość, albo nic. A przecież zrobić trzeba będzie nie wrócę z dzieckiem na taki syf. Jestem wściekła za taką niespodziankę, ale On oczywiście zdziwiony i wręcz zbulwersowany o co mi chodzi.

2023-07-07 12:11

Justyś no to już na samej końcówce to też trzeba było uważać.

2023-07-07 10:25

Ja przeprowadzałam się w 8 miesiącu i przyznam , że lekko nie było..  

2023-06-30 10:36

Ja pamiętam, że pomagałam właśnie siostrze w przeprowadzce jak ona była w ciąży:D warto poprosić o pomoc rodzine, bo jednak można coś dźwignąć i żeby krzywdy nie zrobić sobie;p

2023-06-28 22:28

Dokładnie lepiej na siebie uważaj i jak tylko masz kogoś kto Ci może pomóc to korzystaj 

2023-06-28 21:47

Jeśli masz kogoś kto a Ci pomoże to skorzystaj z tej pomocy bo jednak w ciąży i to na końcówce lepiej się nie forsować 

2023-06-28 13:18

My mamy remont nowego mieszkania i czeka nas przeprowadzka. Wszystko chyba bedzie na styk. Ale też sie obawiam tego sprzątania. Chyba najlepiej w takich sytuacjach poprosić kogoś o pomoc

2016-09-16 23:03

Widzę, że miałaś podobnie jak ja, tylko u nas fachowiec nawalil i spóźnił się 4 tygodnie. Przyszedł jak byłam w 38 tygodniu, robił łazienkę. Skończył po prawie 2tygodniach, przy sprzątaniu pomogła mi szwagierka. Skurczy dostałam dosłownie kilka godzin po skończeniu porządków. Do tej pory nie wiem, czy to wywołało poród, czy tak się złożyło, bo to był rowniutko 40 tydzień. Dobrze, że u Ciebie to nie wpłynęło. Cudownych pierwszych chwil razem życzę.

2016-09-14 14:25

E.Okuszko wypoczywajcie i cieszcie się sobą:)