Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

wybor telefonu

Data utworzenia : 2016-07-05 20:45 | Ostatni komentarz 2018-04-24 14:44

selena118

1373 Odsłony
12 Komentarze

Dzień dobry, chce kupić nowego smartfona. Telefonu używam przede wszystkim do oglądania filmów i telewizji dlatego zależy mi na jak najlepszej jakości obrazu. Mam pieniażki prawie 2 tysiące i chce kupić jakąś zupełną nowinkę technologiczną.Podpowiecie mi które są warte uwagi?

2016-07-13 21:22

Nam z mężem właśnie się kończy umowa(mieliśmy Play mix - doładowania). Teraz play nie ma nic ciekawego w swojej ofercie,a chcemy wziąć ofertę z telefonem i postanowiliśmy sprawdzić inne sieci i zdecydowaliśmy, że przechodzimy do T-Mobile i bierzemy albo Huawei P8 lite, albo z dopłatą Huawei P9. Osobiście mam teraz LG Fino i jedyne co moge powiedzieć, to badziew nad badziewy. Miałam dwa smartfony z LG i oba były kiepskie. Nie wiem, czy to zbieg okoliczności, ale wszystko co miałam z LG się popsuło... A tych rzeczy było trochę, bo telefony, wieża, telewizor...

2016-07-13 16:35

Ciekawa oferta telefonów tu http://www.bludiode.com/

2016-07-08 10:20

Trudno powiedzieć ponieważ każdy ma inne wymagania. Ja osobiście mam LG g3 , robi piękne zdjęcia ale jest dość spory jedną ręką nie napiszesz SMSa. Bateria szybko pada ale najlepsze jest to ,że można ją wymienić bo nie jest wbudowana. Ja np. wolę androida niż Windowsa więc to też ma duże znaczenie jak dla mnie Obsluga jest łatwiejsza. Telefon jest lekki i ładnie się prezentuje. Dla mnie jest ok. Najczęściej używam telefonu do Internetu sprawdzania poczty i pisania notatek oraz robienia zdjęć i drobnych rzeczy. Ja zawsze sprawdzam parametry w Internecie i idę do salonu żeby obejrzeć " pomacać" upewnić się czy to co piszą jest prawdą. Może sprzedawca poleci coś lepszego o czym nie mieliśmy pojęcia? Wszystko zależy od naszych oczekiwań bo wybór telefonów jest ogromny.

2016-07-05 21:59

Najlepiej idź do jakiegoś salonu, pooglądaj telefony w sensie podotykaj i dopytaj sprzedawcy o konkretnych modelach oraz o telefonach przez nich polecanych. Wybierz kilka modeli, które Ci się podobają i dodatkowo w necie poszukaj opinii o konkretnych modelach.