Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

wybor telefonu

Data utworzenia : 2016-07-05 20:45 | Ostatni komentarz 2018-04-24 14:44

selena118

1372 Odsłony
12 Komentarze

Dzień dobry, chce kupić nowego smartfona. Telefonu używam przede wszystkim do oglądania filmów i telewizji dlatego zależy mi na jak najlepszej jakości obrazu. Mam pieniażki prawie 2 tysiące i chce kupić jakąś zupełną nowinkę technologiczną.Podpowiecie mi które są warte uwagi?

2018-04-24 14:44

Ja zawsze byłam wierna Nokii, i w kwestii smartfonów również pozostałam przy Lumii. Ale teraz chyba, z uwagi na wyłączenie kilku aplikacji, będę musiała zmienić firmę.

2016-08-07 12:25

Ja się nie znam. Mam obecnie Lumię 635 i chyba to jest dobry telefon, bo oglądam filmy na YouTube, słucham muzyki, czasami w jakąś grę pogram. Telefon przede wszystkim nie przycina się, a to duży plus.

2016-08-05 12:53

tysiaki to naprawdę sporo kasiory jak na telefon-ja chyba bym tyle nie dała, za to wydaje fortune na inne rzeczy-każdy ma swoje hobby:) Wybrałabym jednak coś z I Phona bo uważam, że to mega intuicyjny telefon w którym nie ma sytuacji, że sie wiesza i to jesgo największa zasługa. Ale popatrz sobie tutaj: http://www.redcoon.pl/c06130000-Telefony-kom%C3%B3rkowe na ceny i modele.

2016-07-19 11:03

ja mam Huawei y6 i jestem bardzo zadowolona telefonik na androidzie wszystko na nim idzie zrobić nawet pisać nałogowo na forum :-) Początkowo nie byłam przekonana do tej firmy ale miałam już wcześniej ich telefon również na androidzie i spisał się na medal więc kupując kolejny postawiłam na tą firmę która się u mnie sprawdziła

2016-07-19 07:54

Podobnie jest z plusem, oferta dla klientów kilkuletnich a nowych jest taka sama... Właśnie myślimy z mężem o zmianie. A co do telefonu to powiem szczerze, że nie dałabym kilku tysięcy za telefon :) Mój mąż ostatnio potłukł telefon w autobusie.

2016-07-14 21:09

Jeśli chodzi o firmę Samsung to ja również mam same pozytywne opinie i miałam kilka sprzętów, z których jestem zadowolona. Jeśli chodzi o telefon Magiczny ja mam właśnie Huawei P8 lite i jestem zadowolona, jednocześnie polecając. :) Play faktycznie nie ma teraz oferty dla starych klientów i mój mąż również przeniósł się do T Mobile. Jednak oni mają teraz najlepszą ofertę na rynku.

2016-07-14 14:55

Ja swojego LG mam już prawie dwa lata , bez żadnych awarii i innych problemów. Samsung to też dobra firma miałam dwa ale nie podobało mi się memu.

2016-07-14 08:38

Z LG mamy podobne doświadczenia, co magiczny. Jedyne co LG i nadal pięknie działa to lodówka u moich rodziców. My natomiast chwalimy sobie Samsunga. Telefony od kilku lat świetnie się sprawdzają, tv tak samo rewelacja. Właśnie w porównaniu z innym tv LG, który kupili nasi rodzice, to nie umywa się nawet (obsługa, oprogramowanie itd). Samsung również sprawdził się w kuchni.