Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1589 Wątki)

Brzuszek na plaży

Data utworzenia : 2014-05-05 22:13 | Ostatni komentarz 2019-03-04 14:24

Proud Mommy

4763 Odsłony
59 Komentarze

Drogie Mamy, jakie stroje polecacie na plażę?

2019-03-04 14:24

No właśnie jak to było u was, ja miałam na plaży kostium zwykły a brzuch zakrywałam po prostu takim szalem, kostiumy zwykle zamawiałam tutaj https://ekskluzywna.pl/stroje-kapielowe ale jakichś specjalnych ciążowych to chyba nie widziałam.

2016-07-19 07:35

Wracając do tematu brzuszka na plaży, to my będąc na wakacjach, fakt to było jeszcze chłodno, ale znaleźli się chętni na opalanie, ja leżałam w sukience pod parasolem. Bałam się i dla mnie nie było mowy, aby opalać brzuszek. A jeżeli już bywa się na plaży i słoneczku to koniecznie brzuszek zakryć. Swojego czasu miałam do stroju takie wiązane na biodrach hmm nie wiem jak to nazwać taka tunika jakby. Świetnie sprawdzi się też na zasłonięcie brzuszka. Uważam, że ten czas na plaży nie jest warty podejmowanego ryzyka. Słońca nie powinno się bagatelizować.

2016-07-04 16:46

Iwona ja mysle ze po porodzie tez pewnie bede nowe kupowac ale jak na poczatek to dziecko szybko rosnie i nie chce inwestowac w cos co bedzie zalozone 2 -3 razy. Kocyki itd to kupuje nowe :)

2016-07-04 13:07

ja dużo ciuszków dostałam od znajomych które nie chcą żebym im oddawała więc równeż podałam je dalej. Ale faktycznie część musiałam wyrzucić bo mimo ostrożności były poplamione albo sprane. Głupio by mi było oddać takie ciuszki znajomym. Dostaję jednak ciuszki od szwagierki i mimo tego że mówiłam jej że ma mi nie przywozić ciuchów bo mam dużo( a jej musze oddać) to i tak co przyjedzie to przywozi coś po synku. Boję się ubierać te ciuchy synkowi bo wiem że poplami albo coś i głupio będzie mi je jej oddać. Kupuję również nowe ciuchy, ale nie dużo. Gdy już idę na zakupy to staram se kupić naprawdę coś porządnego co sie nie zmechaci i nie rozciągnie po praniu. Czasem warto dołożyć troszkę i kupić lepsze niż chińskie

2016-07-04 11:47

Pamela ja jakoś nie mogę się powstrzymać aby nie kupić czegoś nowego...nawet jak to jest droższe...moja wada :(

2016-07-02 10:16

Od znajomych meza i od takiej pani ktora pracuje w lumpie i odklada mi lepsze rzeczy niektore sa nowe z metkami jeszcze.

2016-07-02 06:09

Pamela a kupujesz używane od znajomych, z internetu czy na szmateksach?

2016-07-02 00:59

Nie oplaca sie zbytnio nowych ciuszkow kupowac bo dziecko szybko z nich wyrasta. Mimo iz stac by mnie bylo na nowe to ja kupuje uzywane ... Nowe kupie tylko na wyprawke do szpitala no i wiadomo to czego bedzie mi bardziej brakowalo.