Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1588 Wątki)

Sephora Konkurs wygraj jeden z dziesięciu zestawów kosmetyków Tony Moly

Data utworzenia : 2016-07-01 11:26 | Ostatni komentarz 2016-07-04 07:51

0202oliwcia

1066 Odsłony
4 Komentarze

Dziewczynki widziałyście ten konkurs zręcznościowy który organizuje Sephora można wygrać kosmetyki :-) Ile miałyście najwięcej punktów??? ja 3300 i więcej nie mogę http://beautymoly.sephora.pl/?utm_source=SephoraPL&utm_medium=Vitrine&utm_campaign=JeuTonyMoly

2016-07-04 07:51

No chyba macie racje kochane nie myślałam o tym w ten sposób strata czasu

2016-07-02 22:02

Oliwcia ja nigdy nie biorę udziału w takich konkursach bo wydaje mi się właśnie, że można w nich oszukiwać. Widziałam kiedyś ranking takiej gry i ciężko mi uwierzyć, że można "normalnie" zdobyć tyle punktów. Dlatego ja wiem, że od początku jestem na straconej pozycji więc nawet nie zawracam sobie tymi grami głowy.

2016-07-02 10:02

eh no nawet nie wiedziałam przyznam szczerze że można to w jakiś sposób obejść ja najwięcej miałam 3300 i odpuściłam bo stwierdziłam że niema sensu... Link podesłałam bo może któraś z dziewczyn by chciała spróbować :-)

2016-07-01 20:25

Ja nie lubię tego typu gier, bo idzie w nich oszukiwać. Niestety są ludzie, którzy potrafią znaleźć jakieś programy, czy klucze, nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa i tak manipulować grą, że to jakiś kosmos. Kiedyś POLOmarket zrobił taką zręcznościówkę, że trzeba było łapać przedmioty i ludzie oszukiwali, bo sami organizatorzy o tym pisali, także noo