Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1588 Wątki)

Ciąża po 2 cc

Data utworzenia : 2016-03-05 11:51 | Ostatni komentarz 2016-03-07 09:48

Magdalena.Sobolewska

978 Odsłony
6 Komentarze

Witam wszystkie mamusie :-) Czy są wśród Was mamusie,które miały 2 cc i są w kolejnej ciąży?Powiedzcie proszę,czy obyło się bez komplikacji podczas ciąży i czy wszystko skończyło się szczęśliwie.Pozdrawiam

2016-03-07 09:48

Dziękuję Wam za odpowiedź :-) Mam nadzieję,że będzie dobrze.

2016-03-06 09:53

Wszystko na pewno będzie w porządku. Systematyczne badania na pewno rozwieją wszystkie Twoje wątpliwości.

2016-03-06 00:33

Magdalena jestem na bieżąco bo moja siostra właśnie spodziewa się trzeciego dzidziusia i będzie to 3 cc - wszystko idzie u niej bez problemów i raczej tak zostanie więc nie ma się co martwić na zapas :)

2016-03-05 22:41

Z tego co pamiętam, to były na forum dziewczyny, które urodziły siłami natury po cc, ale drugie dziecko. Jeżeli interesują Cię informacje na temat porodu naturalnego po cc to tu jest wątek, gdzie możesz poczytać wypowiedzi dziewczyn oraz położnych: http://lovi.pl/pl/forum/1/1150/1

2016-03-05 19:04

No właśnie wiem, że 3 poród kończy się przez cc- przy pierwszym lekarz już mi powiedział, że każda kolejna ciąża zakończy się w moim przypadku cc.Chodzi mi najbardziej o to, jak przebiegała ciąża,czy ciążę taką rozwiązuje się wcześniej czy normalnie w terminie i czy nie było problemów z blizną -bo słyszy się dużo, że blizna pod koniec się rozeszła...

2016-03-05 14:25

Chodzi Ci o poród w 3 ciąży? Kiedyś oglądałam "Porodówkę" w wersji nie Polskiej i tam położna mówiła że jak jedna ciąża zakończyła się cc to bezpieczniej w kolejnych również wykonać cc. Chodziło o bliznę po poprzedniej ciąży nigdy nie wiadomo jak się zachowa podczas parcia. Jednak spotkałam kobiety które w pierwszej ciąży miały cesarkę a kolejne dzieci rodziły naturalnie:)