Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1588 Wątki)

Nowe artykuły w serwisie LOVI - luty 2016

Data utworzenia : 2016-02-15 13:21 | Ostatni komentarz 2016-03-07 13:08

Redakcja LOVI

1067 Odsłony
4 Komentarze

Witamy Drogie Mamy :) Zapraszamy do lektury artykułów, komentowania i dzielenia się doświadczeniem na forum :) A oto nowe teksty w naszym serwisie: Sekcja karmienie piersią: Karmienie piersią w pracy - jakie prawa ci przysługują Sekcja ciąża i poród: Czego nie wolno w ciąży? Sekcja zdrowie i rozwój: 7 pytań o ząbkowanie malucha Sekcja rodzice: Lęk separacyjny u niemowlaka Sekcja dieta: Tłuszcze w diecie dziecka Pozdrawiamy, Redakcja LOVI

2016-03-07 13:08

No niestety taka jest nasza Polska rzeczywistość i problemy młodych mam .... Dodatkowo problem jest w tym gdy nasze miejsce zamieszkania jest dość daleko od miejsca zatrudnienia

2016-03-06 13:14

hirudo no co Ty mówisz, przecież to jest pracodawcy obowiązek...podyktowany kodeksem pracy, którego nie jest w stanie Ci odmówić. jeśli masz ochotę to zajrzyj do sekcji karmienia piersią i tematu: o prawach przysługujących to przybliżę tam moją historię powrotu do pracy i karmienia piersią.

2016-03-06 10:14

Super artykuły. Prawda niestety jest taka, że mi z góry powiedziano, że jak mam zamiar wrócić do pracy to nie dostanę czasu na karmienie piersią (wcześniejsze wychodzenie z pracy nie wchodziło w grę). Drugiej oferty pracy również nie udało mi się otrzymać, gdyż bylam matką karmiącą :/.

2016-02-18 23:46

Dziękujemy i pozdrawiamy ;-)