Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1588 Wątki)

Próbki, próbeczki...

Data utworzenia : 2013-04-09 19:20 | Ostatni komentarz 2016-05-10 17:49

Proud Mommy

94961 Odsłony
730 Komentarze

Czasem, zanim zdecydujemy się na jakiś produkt, warto najpierw sprawdzić, czy faktycznie spełni on nasze wymagania. W tym celu można wysłać maila do danej firmy z prośbą o przesłanie próbek ich produktów. Piszcie, gdzie i co można zgarnąć i jakie są Wasze wrażenia po testach :)

2016-05-10 17:49

Ja dostaje próbki produktów w szkole rodzenia, wiele firm-fajne rozwiazanie. Od lovi tez posiadam już smoczek-właśnie ze szkoły rodzenia. Jeszcze nie wyprobowałam ale czytalam opinie takze wiem,ze smoczek bedzie idealny :) Ja zarejestrowalam sie na wielu stronach, pisalam maile, bralam udzial w konkursach i nic. Może za jakis czas cos sie ruszy. Ale dziekuje dziwczyny za dodatkowe stronki :)

2016-02-03 15:15

Ja korzystam z everydayme co miesiąc zamawiam porobezki hihi. .. proszki do prania szampon super sprawa

2016-02-03 00:27

Chciałabym podzielić się z wami stronka która ją często korzystam. Można tam znaleźć informacje gdzie wyhaczyć ciekawe próbki, gadżety i konkursy. Ostrzega też przed nieuczciwymi stronami z produktami do testowania np darmowe kosmetyki. Stronka to zakupersi, bardzo polecam dzięki niej zgarnełam dużo darmowych próbek.

2015-12-05 09:46

Minda dzieki za informacje wlasnie zastanawialam sie jak dzialaja te kosmetyki demsa.. ja mam okropny problem z lokciami , okropnie mi skora wysycha do tego stopnia az robia sie rany niestety lipikar nie pomaga.

2015-12-04 22:10

też pewnie wystarczy napisać do nich na fb czy maila :)

2015-12-04 13:36

Minda a co zrobiłaś żeby otrzymać próbki od Oilan ogólnie bardzp lubię tą firmę i jestem bardzo ciekawa

2015-12-04 10:34

dla mam z azs polecam firme demsa. szczegolnie krem na swedzenie nocne. napisalam maila do pani z zakladki KONTAKT i otrzymalam 6 probek ktorych nie idzie dostac w zadnej aptece. wyprobowalismy i powiem rewelacja. szczegolnie krem na nocne swedziawki. mj synek 16 mcy jest strasznym atopowcem i wlasnie ten krem ulatwil nam nocne spanie i drapanie:) poza tym oilan sa skorzy to wyslania probek zanim sie wyprobuje prosukt pelnowartosciowy. ja osobiscie uzywam tego demsa oraz La roche lipikar ap+. REWELACJA. kosztuje ale warto.

2015-12-04 10:22

dziękuje za info Niunia na pewno do nich napisze:-)