Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Strona WWW

Data utworzenia : 2015-12-02 20:05 | Ostatni komentarz 2019-02-02 18:19

lauradek

1911 Odsłony
13 Komentarze

Hej. Chciałabym abyście mi coś doradzili. Od niedawna mam własną stronę internetową, wyczytałam, że aby była ona dosyć wysoko pokazywana w wyszukiwarce niezbędna jest jej optymalizacja. Jak mogę to zrobić? Macie jakieś pomysły? A może jakieś inne propozycje?

2015-12-09 10:59

Na Google Plus prócz profilu firmy możesz dodać firmę do mapy Google a to dużo daję.

2015-12-09 10:18

mojm zdaniem rozwiązanie z założeniem strony swojej firmy na fb jest bardzo dobre w tych czasach fb króluje i tak na prawde powiem wam że ja jak szukam jakiejś firmy to często sprawdzam również tam

2015-12-08 21:25

Stone robiłam sama więc nie płaciłam nic, Co miesiąc płace 17 zł za serwer oraz raz w roku za domenę 20 zł. Więc nie majątek. Koszty zrobienia strony internetowej są różne , w zależności od potrzeb ,wielkości itp. Nie bardzo orientuje się w cennikach , widziałam gdzieś ogłoszenie w okolicach 300 zł - 500 . zł Uaktualnianie strony nie jest trudne , więc można robić to samemu. Firmy liczą sobie nawet około 100 zł za jedną zmianę. Jeżeli znacie się choć trochę na programowaniu w języku HTML , to można przerobić darmowy szablon na stronę firmy. Zanim jednak zdecydujesz się na samą stronę , możesz za darmo założyć profil firmy na Facebooku i mieć stronę w Google + . Wtedy już potencjalni klienci będą mogli was szukać.

2015-12-08 14:56

Jeju dziewczyny znacie sie troche na tym:) Więc może pomożecie i mnie. Otóż mój mąż prowadzi małą działalność (branża budowlana podobna do tej działalności: http://www.betonnadom.pl/lokalizacje/beton-wroclaw) i chyba w dzisiejszych czasach wypadałoby miec stronę internetową bez wzgledu na rodzaj działalnośc?Co sądzicie?A sprawa numer dwa ile może w przybliżeniu kosztować zrobiebie strony?Czy to jest koszt jednorazowy czy co miesiąc trzeba robić jakieś uaktualniac co jakiś czas jakieś rzeczy??

2015-12-02 20:09

Optymalizacja czyli " odchudzanie " kody html . Wyrzucenie zbędnych zapisów , pustych linków. Wysoka pozycja zależy też od odpowiedniego umieszczania linków do twojej strony na różnych innych stronach. Słowa kluczowe oraz linki wychodzące na strony internetowe też podnoszą Cię w rankingu. To jest dość obszerny temat. Mogę się pochwalić, że dzięki moim starania strona mojej firmy na 4 pozycję w googlach. Nie wydalam przy tym ani grosza. Jak zadasz bardziej szczegółowe pytanie to udzielę odpowiedzi.