Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1588 Wątki)

Program Rossnę

Data utworzenia : 2015-03-05 22:01 | Ostatni komentarz 2016-06-14 22:13

klio69

21751 Odsłony
403 Komentarze

Drogie mamy czy należycie do programu Rossnę? Ja należę od momentu gdy urodziła się moja córka i w czasie gdy przechodziłam z rabatu 3 na 4 % otrzymałam drobny upominek, lecz z rabatu 4 na 5 % upominku już nie otrzymałam. Możecie mnie oświecić w tym temacie?

2016-06-14 22:13

Obojętnie które te chusteczki nawilżające (zazwyczaj stosuje się do pupy niemowlaka). Babydream u nas dla synka się akurat nie nadają, bo po nich ma czerwona pupę, ale kupiłam kiedyś wielopak i teraz używane są do innych celów. A ta pani ścierają plamę z barszczu akurat miała chusteczki firmy Pampers, ale ja inne próbowałam i też dobrze sobie radzą ze świeżymi plamami.

2016-06-14 10:55

słyszałam złe opinie że u dzieci, więc jakoś nie zagłębiałam się czy u dorosłych też tak jest z tymi oliwkami. A raczej chciałam cos najpierw na sobie wypróbować zanim dziecko tym posmaruje,

2016-06-14 10:19

Monika, a jakie negatywne opinie słyszałaś, jeśli chodzi o stosowanie tej oliwki u osób dorosłych? Bo u maluchów to może i tak, nie wiem, nie rozeznawałam się w temacie. Natomiast myślę, że u dorosłych na pewno jest lepsza niż nafaszerowane chemią balsamy i żele, które stosujemy na co dzień.

2016-06-14 09:13

O których chusteczkach mówisz?podaj nazwę.

2016-06-13 23:48

Podobno uczulają maluszki. Ale nie każde. Ja się utrzymuje teraz na 9% ale kupujemy w rossmanie mleczko i czasem pampersy. Ale zaskoczyło mnie, bo do zakupów na kartę dolicza się też test ciążowy :p A jak coś to zawsze można kupić chusteczki nawilżające dla dzieci kupić. Przydają się nie tylko przy dziecku. Ja te rossmanowe używam do ścierania, wycierania, mam je w torebce w razie potrzeby. Bratowa scierala nimi kurze a brat koleżanki mył nimi adidasy :-P ale kiedyś pewna pani chwaliła sie, że nosi te chusteczki nawilżające, bo świetnie sobie radzą z plamami. Akurat przy mnie czyściła plamę z barszczu czerwonego.

2016-06-13 18:34

też chciałam kupić z tej firmy dla siebie, ale złe opinie słyszałam o oliwkach z tej firmy i nie zakupiłam.

2016-06-13 17:58

A taką jak na zdjęciu i jestem póki co zadowolona. Zobaczymy jak będzie dalej :-)

2016-06-13 17:56

Pani_mamusia jaką oliwkę stosujesz?