Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1579 Wątki)

Radosnych Świąt Bożego Narodzenia

Data utworzenia : 2014-12-23 09:10 | Ostatni komentarz 2014-12-28 13:10

Redakcja LOVI

2687 Odsłony
15 Komentarze

Kochani chcielibyśmy życzyć Wam i Waszym Bliskim pełnych miłości, czułości i wytchnienia Świąt Redakcja LOVI

2014-12-23 18:09

Z okazji nadchodzących Świąt życzymy wszystkim mamom oraz redakcji LOVI spełnienia wigilijnych życzeń, radości, wielu cudownych chwil i gwiazdki z nieba. Anka i Wojtuś

2014-12-23 11:07

Dziękujemy za zyczenia droga redakcjo, my rownież życzymy zdrowych,spokojnych świąt w gronie najbliższych. Wam mamusie rownież życze udanych świąt w gronie najbliżych i przy naszych najwiekszych skarbkach jakimi sa nasze wspaniałe dzieciaki:-) WESOŁYCH ŚWIĄT!

2014-12-23 11:00

Ja również składam wszystkim mamom i Redakcji najserdeczniejsze życzenia! Spokojnych i radosnych Świąt, więcej spełnionych marzeń, więcej czasu, bo zawsze go brak, więcej przyjaciół, no i przede wszystkim ciągłej pociechy z naszych maleństw drogie mamy! :)

2014-12-23 10:27

Kochana Redakcjo, zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt! Kochane Dziewczyny, życzę Wam, abyscie zawsze były tak wspaniałe jak do tej pory!! :-* :-* :-* :-* Wesołych Świąt no i bogatego Gwiazdora :-D

2014-12-23 09:34

I ja się dołączam do życzeń i życzę wszystkim mamom i Redakcji Wesołych Świąt :)

2014-12-21 16:22

Justynko ja Tobie również życzę wszystkiego naj naj lepszego zarówno z okazji świat Bożego Narodzenia jak i w tym Nowym nadchodzącym roku Kobitki Wam również życzę wszystkiego naj naj i Waszym dzieciaczkom A co do naszej kochanej Redakcji to samych świetnych chwil i wszystkiego co tylko najlepsze

2014-12-21 15:52

Droga Redakcjo Lovi oraz drogie mamusie, z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia. Redakcji Lovi pragnę życzyć wielu użytkowników, jeszcze większego rozwoju marki, jeszcze więcej udanych i pożytecznych tekstów. Wam drogie mamusie pragnę życzyć samych szczęśliwych chwil z naszymi pociechami, dużo uśmiechu i radości, wszelakiego szczęścia i pomyślności, no i oczywiście zdrowia, bo ono jest najważniejsze. Mam nadzieję, że Wasze święta upłyną w gronie najbliższych, w spokoju i miłości, przy obficie zastawionym stole, no i oczywiście bogatym Mikołaju. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!