Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Wystrój mieszkania

Data utworzenia : 2014-10-17 09:52 | Ostatni komentarz 2018-06-02 12:58

0202oliwcia

3661 Odsłony
43 Komentarze

Szukamy mebli do naszego nowego mieszkania i już znaleźliśmy fejne zestawy z forte nam się bardzo podobają już chceliśmy zamawiać ale zastanawia nas teraz czy nie będzie to jakoś źle wyglądało poniewąż i meble do salonu i do sypialni są tego samego odcieniu ciemne To nie przesada jak myślicie? Piszę z tel i nie mogę dodać zdjęć jak usiąde do kompa to wam dodam i zobaczycie

2014-10-17 12:18

U mnie w każdym pokoju są inne meble raz jasne , raz ciemne.. Nieład kompletny a podoba mi się wlasnie jak cale mieszkanie ze sobą współgra... Ale zawsze można nadrobić to dodatkami i wtedy jest ok... Najważniejsze żeby wam się podobało a jeśli się nie dogadacie to zawsze można iść na jakiś kompromis...

2014-10-17 11:35

Jak tylo usiadę do kompa to odrazu dodaje zdjęcia mi tam się to podoba i moim zdaniem to nie przeszkadza ze są ciemne w przedpokoju chce dodać jasną komode a w kuchni mamy bardzo jasne meble i cimny stół do tego dodam że na oknach od wewnątrz mamy ciemną okleinę która świetnie pasuje do tych mebli:) tylko mój M ma wątpliwości:(

2014-10-17 11:02

Ważne żeby się wam podobały to najważniejsze a ja np lubię jak wnętrza ze sobą współgrają więc to może być fajne połączenie. Załącz zdjęcia to zobaczymy :)