Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1581 Wątki)

NO TO DROGIE MAMUŚKI!!! ZBIERAMY DOWCIPY DLA NASZYCH KOLEŻANEK NA PANIEŃSKI :D

Data utworzenia : 2014-07-25 14:54 | Ostatni komentarz 2015-08-17 06:17

konto usunięte

6911 Odsłony
55 Komentarze

Tak dla naszych kochanych koleżanek,którym zbliża sie ślub i przy okazji na poprawienie humoru,proszę wrzucać w postach dowcipy :)

2014-07-25 16:49

Dobre jesteście ;) to i coś dołożę ;) Małżonkowie wyjeżdżając na wczasy do Dziwnowa, uzgodnili, że będą mogli zdradzić się po dwa razy, aby pobyt był bardziej atrakcyjny. W drodze powrotnej żona nie wytrzymuje i pyta męża:- I co, zdradziłeś mnie?- Tak, zgodnie z umowa - dwa razy. - Z kim? - Raz z brunetką i raz z blondynką. A ty? - Też dwa razy. Raz z załogą statku i raz z jednostką wojskową!

2014-07-25 15:45

M. Mówisz że te z życia wzięte też? :) Żona do męża: - Widzisz, ja piorę, sprzątam, gotuję, ubieram dzieci... Czuję się jak Kopciuszek.- A nie mówiłem, że będzie Ci ze mną jak w bajce?

2014-07-25 15:22

A co tam :D trzeba sobie humorek poprawić:D heheh :)a jak ktoś dowcipów nie zna,to moze jakieś wesołe anegdotki na temat życia małżeńskiego nawet takie z życia wzięte też mile widziane:D Przychodzi mąż do domu na lekkim rauszu, wali pięścią w stół i mówi do żony: - Kto tu rządzi: ja, czy ty?? W odpowiedzi żona sięga po wałek Na co mąż ze skruchą: - No co, zapytać nie wolno?

2014-07-25 15:04

Ha ha chyba założę sobie welon i lampkę wody i będę czytać :D Dzięki Madziu :)

2014-07-25 15:00

Czy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie? Mężczyzna A czemu wiesz? Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek, no i worek bez pieniędzy.

2014-07-25 14:55

Dziadek sprząta w piwnicy i znalazł zakurzoną butelkę. przetarł ją i czyta - koniak. Biegnie zadowolony do babci: - Zobacz stara, co znalazłem, ale se urządzimy kolację. Kolacja ze świecami, koniak i nagle zachciało im się iść do łóżka. W nocy dzika orgia. Babcia rano wstaje, zmachana, bierze butelkę i dokładnie wyciera a tam napis - Koń, jak nie może - 2 łyżki na wiadro wody

2014-07-25 14:54

- Co to jest członek?- Zewnętrzny narząd płciowy, który dąży do tego, by stać się narządem wewnętrznym. Kupiła sobie baba dużą szafę. Radość jednak wnet przeszła w irytacje, gdyż za każdym razem po przejechaniu tramwaju obok bloku, otwierały się drzwi owej szafy. Zadzwoniła więc po speca. Gdy ten oglądał szafe, akurat przejechał na dole tramwaj. Drzwi natychmiast się otworzyły. Spec pomyślał chwilke i mówi: -Wie pani co? Coś puszcza od środka. Ja wejdę do szafy, pani mnie zamknie i jak przejedzie tramwaj zobaczę w czym rzecz. Tak więc zrobił. Wszedł do szafy. Kobieta go zamknęła i wyszła, a ten w środku czeka i nadsłuchuje. Minęło parę dobrych minut, gdy nagle spec słyszy kroki w kierunku szafy. Drzwi się otwierają i widzi jakiegoś faceta chcącego zawiesić płaszcz, który na widok mężczyzny w szafie staje jak wryty. -O kur**- mysli spec- to pewnie mąż tej kobiety. Zrezygnowanym głosem więc mówi: -Dobra, to mi pan od razu przypier***, bo prawdopodobnie pan nie uwierzy, że czekam tu na tramwaj...