Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1580 Wątki)

Dzień Taty -co przygotowujecie z dziećmi na tą okazję?

Data utworzenia : 2014-06-22 22:08 | Ostatni komentarz 2014-06-23 18:49

konto usunięte

2591 Odsłony
12 Komentarze

Jak obchodzicie dzień Taty z Waszymi maluszkami? Czy przygotowujecie na tą okazję coś specjalnego . My z Jasiem zrobiliśmy kartkę z odciskami łapek i jeszcze jutro będzie szarlotka ulubione ciacho mojego mężusia .

2014-06-23 10:38

Monika taka łapka co roku to może być jakaś tradycja rodzinna i fajnie tak potem porównać za jakiś czas o le łapeczka urosła.

2014-06-23 10:00

ja mam czas do 17 - o tej godz wraca tatus z pracy ..nie mam poki co pomysłu ..upiekłam dla niego wczoraj ciasto czekoladowe jego ulubione i pewnie wypijemy wspolna kawke ... a Kacpi może tak jak u Mraczke - odcisnie swoje raczki i stópki ? za rok powtorka potem za 2 ..3 lata - taka tradycje moze zaszczepimy heh :)

2014-06-22 22:49

Dzień Taty w Irlandii jest 15 czerwca, więc za Nami; ) Byliśmy wtedy na obiedzie u teściów i obdarowaliśmy tatę A. a Andrzej dostał kubek z napisem "Kocham Cię Tato". Z racji tego, że Dzień Taty jest tu obchodzony razem z Dniem Dziadka, teściu dostał taki sam kubek, z napisem w innym kolorze z hasłem "Kocham Cię Dziadku" ; ) Jutro tata dostanie słodkiego buziaka i kawkę w nowym kubku; )

2014-06-22 22:27

My dziś ukradkiem z synem laurke zrobiliśmy, Filip wpadł na pomysł laurki z plasteliny....wyszło niezbyt przejrzyście, no ale zrobił wasnoręcznie:-) specjalnych atrakcji nie przewidujemy, jak pogoda dopisze to pójdziemy popołudniu na spacer i może lody:-)