Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1580 Wątki)

Zmiany w serwisie LOVI :-)

Data utworzenia : 2014-06-17 14:08 | Ostatni komentarz 2014-06-19 17:48

Redakcja LOVI

3036 Odsłony
12 Komentarze

Drogie Mamy, na wstępie pragniemy Wam bardzo podziękować za wszystkie komentarze z oceną naszego serwisu, które pojawiły się w specjalnie stworzonym do tego wątku. Wasze refleksje zebraliśmy w całość, zrobiliśmy analizę problemów, z którymi borykają się użytkowniczki i dokonaliśmy (prócz estetycznej korekty) funkcjonalnej poprawy naszego serwisu. Na stronie głównej przygotowaliśmy bardziej czytelną nawigację w boksie z artykułami. Uniwersalny boks "dołącz do nas" zastąpiliśmy boksem, w którym widać zestaw nagród - dzięki temu już na pierwszej stronie będzie mogły zobaczyć, jakie produkty w danym miesiącu są nagrodami za aktywność. Na stronie głównej również zamieściliśmy przekierowanie do wszystkich 4 ekspertów (do tej pory było prezentowanych 2), by można było od razu przejść na forum eksperckie, które nas interesuje i zasięgnąć porady wybranego specjalisty. Na dole strony głównej dodaliśmy mapę strony, która pomoże łatwiej poruszać się w serwisie. Przy narzędziach dodaliśmy opcję "wszystkie" linkującą do stworzonego miejsca ze wszystkimi narzędziami. Dzięki temu można łatwiej znaleźć schematy żywienia. W ramach każdej sekcji również znajdziecie dodatkową nawigację, która łatwiej pozwoli dostać się do listy artykułów, filmów lub narzędzi. Nawigacja nadal się wyświetla po wejściu w artykuł, dzięki czemu można łatwo powrócić do listy artykułów lub wybrać film lub narzędzie, które uzupełni wiedzę pozyskaną w artykule. Zgodnie z Waszymi sugestiami zmodyfikowaliśmy wyszukiwarkę oraz dodaliśmy listę ostatnich wątków w ramach forum. Mamy nadzieję, że przygotowane przez nas zmiany pozwolą Wam łatwo i przyjemnie poruszać się po zakamarkach naszego serwisu :-) Redakcja LOVI

2014-06-19 17:48

Ja również czekam z niecierpliwością na aplikację mobilną :)

2014-06-19 14:15

Ja już czekam i czekam na aplikację na telefon.. Mógłby się chociaż zmienić rzut widoku strony, bo wyświetla się ona tak jak w komputerze czyli chociaż wersja mobilna strony..; )

2014-06-19 05:53

Wiem że aplikacja na telefon pozwoliła by , aby więcej osób korzystało z serwisu . Dziękujemy za zmiany

2014-06-18 12:15

Cieszymy się, że Wam się podoba :)) kasik324 - tak, będzie :)

2014-06-17 22:07

Bardzo fajnie ! Znowu kawał dobrej roboty :)

2014-06-17 20:51

A będzie kiedyś aplikacja na telefon? Na tablecie wszystko fajnie działa, a na telefonie nie mogę się zalogować:-(

2014-06-17 20:35

W końcu..; ) Dziękujemy!

2014-06-17 19:33

No,brzmi świetnie :) dziękujemy drogie Lovi :)