Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1581 Wątki)

Radosnych Świąt Wielkiej Nocy

Data utworzenia : 2014-04-18 09:36 | Ostatni komentarz 2014-04-20 11:47

Redakcja LOVI

3532 Odsłony
21 Komentarze

Drogie Mamy chcielibyśmy życzyć Wam i Waszym bliskim radosnych, pełnych miłości Świąt, udanych rodzinnych spotkań, oraz nadziei i spełnienia marzeń Redakcja LOVI Zachęcamy do wymiany ciepłych słów :)

2014-04-18 14:27

Droga Redakcjo Lovi oraz wszystkie koleżanki z forum!!! :) Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i cicho beczy Wesołego Alleluja!!! Życzę wszystkim dużo radości oraz ciepła i miłego czasu spędzonego w rodzinnym gronie!!! Ja to Wam powiem szczerze,że jestem wzruszona,bo moja kruszynka jest w brzuchu,ale czuję,ze spędza z nami pierwsze Święta Wielkiej Nocy :)

2014-04-18 14:18

Sprawdzał czy jego jeden ząbek podoła króliczkowi:) na szczęście ocalał .

2014-04-18 12:53

Wesołych dziewczyny, spędzonych w takim miejscu i z takimi ludźmi z jakimi chcecie, a nie musicie :*

2014-04-18 10:13

Jasiuu ucho króliczkowi zjadł :D My również życzymy Wam wszystkim pogodnych , spokojnych i SŁONECZNYCH świąt ...odpoczywajcie dużo , jedzcie duzo i wykorzystujcie to ,ze mozecie ten czas spedzic wszyscy razem -w gronie najbliższych :))

2014-04-18 09:52

Bardzo dziękujemy i my również dla Całej Redakcji oraz wszystkich rodziców na Lovi i ich cudownych dzieci życzymy zdrowych spokojnych i szczęśliwych Świąt oraz spełnienia wszystkich marzeń :) Są jeszcze specjalne życzenia od naszego Zajączka Wielkanocnego.