Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Komentarze na temat wybranego imienia-zdarzyło Wam się???

Data utworzenia : 2014-04-08 12:40 | Ostatni komentarz 2022-01-22 22:17

konto usunięte

12051 Odsłony
72 Komentarze

My z mężem wybraliśmy dla córci raczej nietypowe i rzadko spotykane imię.. Judyta,na drugie Joanna. Na początku bardzo często spotykałam się z dziwnymi reakcjami na to imię. Ludzie strzelają głupie miny i większość pyta : a jak to zdrobnić???!!! tak,jak by to zdrobnienie było najbardziej istotne!! a tak na prawdę,to zdrobnień tego imienia jest wiele: Judytka, Judysia, Dudusia, Itka i wiele, wiele innych.. Czy któraś z Was miała też takie mało przyjemne sytuacje?? bo dla mnie z czasem zrobiło się mało przyjemnie i zaczęłam się wkurzać.. Ale imię będzie takie i koniec, bo mi i mężowi się podoba :) a teraz już jestem na te reakcje obojętna :)

2022-01-22 22:17

Przecież Alan to nie jest jakieś źle imię. 

Mi się jakoś dobrze kojarzy. 

Koleżanki syn równiez ma tak na imię i jakoś dzieci się z niego nie śmieją. 

2022-01-21 21:57

My nazwaliśmy syna Alan bardzo często spotykam się z komentarzami że będą się śmiać z niego że będą mówić do niego anal ale mi bardzo takie imię się podoba zresztą mi tak wcale to imię się tak nie kojarzy i w życiu bym inaczej nie nazwała 

2014-10-10 19:01

Jeśli uda nam się stworzyć maleńka kobietkę to będzie Lara:)

2014-10-10 15:04

Patrycja i zmieniliście zdanie tylko dlatego,że rodzinie się nie podobało? ja powiem szczerze,że zostałam przy imieniu jakie wybrałam i teraz jakoś każdy się już przyzwyczaił,kiedy córka przyszła na świat,nie ma problemu! :) nie żałuję,ze nie zmieniłam zdania :)

2014-10-10 13:19

oj my mieliśmy problemy z dobraniem imienia.... najpierw miał być Oliwier to skomentowano że to ojej, później miał być Kacper żartowano że duszek , Od połowy ciąży przystaliśmy na Oskara Prababcia i teściowa komentowały że dziwne i wgl. i zaczęły go nazywać Miłoszek albo Maciuś... co mi się nie podobało i mnie denerwowało wręcz... na dwa tygodnie przed porodem mąż wymyślił Bartosza i Bartoszek został... na rączkę wszystkim...

2014-07-25 12:03

Judyta,mam nadzieję,ze moja córcia też będzie zadowolona z tego imienia :) mi się też bardzo podoba Didisi Tobiaszek :) baaaardzo ładne imię :)zawsze mi się podobało Tomek,ale źle mi się kojarzy.. jak bym miała syna,to nie wiem,czy nie był by Tobcio :)w ogóle każde imię ma coś w sobie.. :)

2014-07-24 22:48

Kasjan jest Samanty:)

2014-07-24 22:22

Dzieci zawsze inaczej na to patrzą... Ja pamiętam jak zawsze byłam zła na to jak mam na imię bo w szkole była tylko jedna Judyta (ja) na kolonii tylko jedna... I zawsze ktoś przekrecal moje imię a to Justyna, Edyta, Jowita etc teraz nie wyobrażam sobie mieć na imię inaczej... Moja siostra ma na imię Ilona i też zawsze była tylko jedna:) mój małych ma też oryginalne imię... A! I jeszcze pamiętam ze jedna mama tutaj ma synka Kasjana ... Boże jak mi się to imię spodobało. Śliczne