Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1580 Wątki)

Boicie się wyjścia Trynkiewicza?

Data utworzenia : 2014-01-29 19:09 | Ostatni komentarz 2015-02-28 20:13

Beata74

5269 Odsłony
32 Komentarze

Już za parę dni z więzienia wyjdzie Trynkiewicz. Podobno był on nauczycielem i chłopcy chodzili do niego do domu. Co o nim sądzicie, czy jest się czego bać?

2014-01-30 10:54

Jak słusznie zauważyły dziewczyny Trynkiewicz stał się postacią "medialną". Pomyślmy ilu groźnych przestępców mieszka w naszej okolicy i nawet o tym nie wiemy? A przecież media o nich nie trąbią! To po prostu rozdmuchiwaniu problemu przez media mainstreamowe. Ludzie skupiają się na tym co im się serwuje non stop w wiadomościach, zamiast skupić się na rzeczywistych problemach państwa (choćby tych ekonomicznych). Od razu mówię, że studiowałam dziennikarstwo i komunikację społeczną :)

2014-01-30 10:48

a ja żeby Trynkiewicz zamieszkał w mojej okolicy to bym się bała o siebie, swoją córeczkę i moich bliskich ten człowiek jest dla mnie psychicznie chory i powinien dostać dożywocie za zabicie tylu dzieci

2014-01-30 10:06

Dokladnie ...chociaz spojrzmy na to tak ..mezczyzna ktory idzie na 5 lat do wiezienia ..dalej bedzie sie kochal z kobietami ... Ja uwazam , ze zamiast walkowac na kazdym kanale to samo ..ludzie , psycholodzy , pedagodzy powinni nas uspokajac , powinni tlumaczyc i uczyc , w jaki sposob sobie poradzic ..zeby dzieci nie baly sie nagle wychodzic , po co siac panike ...nie trzeba klopotu unikac , trzeba go zwalczac . Na szczescie ten mezczyzna nie pochodzi z mojego rejonu ..ale jaka ja mam pewnosc ze podobny czlowiek nie kreci sie gdzies blisko ? Praktycznie rzecz biorac powinnismy siedziec w domu , zamknieci pod ciagla ochrona , bo On do swego czasu tez byl tylko czlowiekiem ..normalnym czlowiekiem ..dlatego tez ludzie , media popelniaja blad ..powinni o takich sprawach rozmawiac na codzien .. lekcje w szkole , godziny wychowawcze powinny byc dla takiego tez tematu poswiecone , nie tylko wtedy jak cos juz sie wydarzy tak? Jak cos staje sie glosne ..

2014-01-29 22:18

I tym robi o sobie glosno - chce tego a media mu to w pewien sposób umożliwiają.. Potem napisze książkę, zrobią on nim dokument i zniknie plawiac się w fortunie jaka zarobi na naiwności spoleczenstwa.. Możesz mieć nawet za ściana pedofila ale niezdajesz sobie o tym sprawy, bo przecież nie bylo o tym glosno w TV.. Może na temat pedofilii wypowie się Malgosia, bo studiuje tematykę adekwatna, do tej w jakiej jest obecnie pan T. Malgosiu co na ten temat sadzisz?

2014-01-29 21:10

On nawet w więzieniu malował gołe torsy i inne części ciała chłopców. Powiedział też, że nadal będzie zabijał, nie kryje się z tym.

2014-01-29 21:08

W zupełności zgadzam się z Tobą Samanta. Taka nagonka TV.

2014-01-29 21:06

Podobno ma przyjechać do Rudy Śląskiej. Ja mieszkam na Śląsku, mam nadzieję, że trafi do tego zakładu zamkniętego.

2014-01-29 19:46

O jego wyjściu mówi się glosno a innego pedofila, który mieszka blisko Twojej rodziny juz nie.. Dla mnie ten temat jest bardzo nakręcony przez media - niestety zamiast mówić jak ustrzec dzieci przed dzialaniami i atakami pedofili to mówi się tylko o tym, ze akurat on wychodzi i co to będzie........ U mnie w domu mama poruszyla ten temat ale w woli przestrogi i nauki dla mojego malego brata. Jeżeli chodzi o sama pedofilię - osoby chore w wiezieniu zawsze będą zachowywać się dobrze, bo są z dala od zrodla pociagu, gdy jednak wychodzą na wolność problem powraca, bo osoba chora po prostu nie może sie powstrzymać..