Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1580 Wątki)

Dzień Babci i Dziadka ;) 2014 r.

Data utworzenia : 2014-01-04 16:49 | Ostatni komentarz 2014-03-20 14:22

mamabasia

5335 Odsłony
27 Komentarze

Jak obchodzicie ten dzień? Macie jakieś ciekawe pomysły na prezenty? [Zapraszamy do nowszego wątku - http://lovi.pl/pl/forum/15/4226 Redakcja LOVI]

2014-01-07 06:19

Jeżeli chodzi o dzień babci i dziadka, to My w tym roku dajemy kalendarze oczywiście z Amelką w roli głównej. Mi bardzo podobają się takie spotkania babć i dziadków w przedszkolach, gdzie dzieci robią jakieś przedstawienie. Sama lubię patrzeć i wspominać oglądając filmy na DVD z takimi moimi przedstawieniami w przedszkolu.

2014-01-05 21:54

Jak byłam mała to jechało się do babci z kwiatkiem i życzeniami. Ale jakiejś wielkiej uwagi do tego dnia nie przywiązywaliśmy. Tak nas wychowano, że babcie i dziadków szanowaliśmy i każdy dzień z nimi był wyjątkowy. Moja córka jest teraz za mała, ale za kilka lat nauczę ją tego samego czego mnie nauczyli rodzice. Nie chcę, żeby przypominała sobie o byciu miłą dla dziadków tylko raz w roku.

2014-01-04 20:23

u nas zostały już tylko babcie :( pojedziemy z życzeniami, czekoladą i obowiązkowo laurką zrobioną w przedszkolu :) pod koniec stycznia będzie też pewnie przedstawienie w przedszkolu więc damy naszym babusiom zaproszenia na ta uroczystość