Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1593 Wątki)

do kogo jest podobne

Data utworzenia : 2013-09-15 17:53 | Ostatni komentarz 2020-02-10 09:19

mamabasia

12042 Odsłony
151 Komentarze

Do kogo jest podobne wasze dziecko, nasza córeczka jest bardzo podobna ma nawet takie same paluszki u nogi jak ja i taki sam charakter, mój mąż powtarza że to czysta mamusia ;) ----- Do kogo podobny? wątek utworzony przez Ewcia2 2014-07-28 22:19; połączony 2014-07-29 Czy u was też tak jest jak u wielu moich znajomych, ze pierwszy synek jest kopią mamusi a córeczka do tatusia?

2013-11-05 15:51

wpadły mi ostatnio w ręce zdjęcia mojego narzeczonego jak był malutki... i oniemiałam! trudno będzie stwierdzić do kogo synek będzie podobny bo jako dzieci byliśmy z moim narzeczonym ...identyczni!!!! babcie będą miały ciężki orzech do zgryzienia :) zresztą teraz jeśli ktoś widzi nas razem po raz pierwszy,bierze nas za rodzeństwo, więc można się spodziewać kolejnej jasnowłosej, bladolicej, chudej i długonogiej kopii o wielkich niebieskich oczach ( i dużych zębach :D ) a czy u którejś z Was zdarzyło się że dziecko było najbardziej podobne do dziadków lub rodzeństwa?

2013-09-17 23:19

Większość twierdzi, że Filip jest podobny do mnie. Są tacy co mówią, że do taty, a jeszcze inni, że do dziadka (mojego taty).Dominik natomiast jest po trochu do każdego z nas. A ja twierdzę, że oni są podobni sami do siebie. Przecież to mało ważne, najważniejsze że są zdrowi, a dla mnie to najprzystojniejsi mali mężczyźni na świecie

2013-09-16 14:57

Moje to są po prostu córeczki tatusia,wszyscy mówią że by się ich nie wyparł bo są tak podobne.Myślę ,że głównie chodzi im o oczy bo faktycznie mają wielkie okrągłe brązowe oczęta po tatusiu.Starsza jeszcze po nim odziedziczyła łatwość w nawiązywaniu kontaktów,jest bardzo żywiołowa,po prostu dusza towarzystwa:)

2013-09-16 12:48

Heh ja słyszałam, że pierwsze dzieci są zawsze podobne do taty :P W sumie to się zgadza:) Nasz synek to chyba troszkę pomieszany, trudno określić do kogo podobne, bo ja z mężem jesteśmy do siebie podobni ( prawie jak rodzeństwo :P) Oprawę oczu, uszy, nos, zachowanie, miny to ewidentnie po tacie:) A usta raczej po mnie:)

2013-09-16 11:00

Jak Matiś był malutki to wszyscy mówili, że cała mamusia :) Ja przyznam, że tego nie widzę. No może jak porównałam zdjęcia swoje i jego z tego samego okresu to coś tam zobaczyłam. Teraz też większość mówi, że podobny do mnie ale jest też klika głosów, że pomieszany :) A co do charakteru to nerwus i niecierpliwiec. Chyba po mnie...

2013-09-16 08:11

Córka cały czas się zmienia, ale teraz chyba więcej w niej ojca niż mnie.

2013-09-16 00:08

Mój synek to istny tata :D i jestem z tego dumna, fajne chłopaki :)