Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1581 Wątki)

W wolnej chwili

Data utworzenia : 2013-09-08 22:40 | Ostatni komentarz 2015-10-26 10:30

SamantKa

14297 Odsłony
163 Komentarze

Co robicie, gdy macie trochę wolnego czasu? Czym się zajmujecie w wolnej chwili? Ja jestem obecnie na etapie poszukiwań czasu ale gdy tylko będę mogła, choć chwilę spędzić zupełnie sama, zapewne wrócę do rysowania i malowania; )

2013-09-09 10:06

Agulka chyba wiem o co Ci chodzi. U nas tak samo staramy się wykorzystać wolny czas na nadrobienie tego co trzeba zrobić. Forum odwiedzam jak karmie, albo jak malutka śpi. Nasze życie zmieniło się od kiedy nasz Skarb jest na świecie i wolna chwila to ta kursy gotuje, sprzątam, prasuje no i odwiedzam to forum rzecz jasna, to taka mila odskocznia w ciągu dnia, ale to chyba też juz weszło mi w nawyk. Czasami wkurze się na męża jak wyłączy internet bo zapomni że przy karmieniu głównie z niego korzystam :)

2013-09-09 09:19

Ja w wolnym czasie,kiedy Julka się bawi,albo jeśli idzie na spacerek z babcią to gotuję-bardzo lubię gotować,przyrządzać coś dla rodzinki.Bardzo lubię też czytać.I odwiedzać forum:)

2013-09-09 09:05

Samantka:) a co to jest wolna chwila?;) Nie, no żartuję-mam teraz wolną chwilę i piszę na forum. Ale w pewnym momencie i to staje się codziennością, więc trudno powiedzieć. Bo wszystko zależy, jak Ty rozumiesz wolną chwilę. Dla mnie to ten moment czasu, gdy dzieci zajmują się same sobą, a ja mogę iść do kibelka lub zrobić sobie coś do jedzenia. Odkąd mam dzieci,moje życie jest wyśrubowane prawie co do minutki-jest pora na spanie, więc lepiej nie marnować tej szansy,jest pora na spacery, na ciągłe sprzątanie, na pranie, na prasowanie...nie mam czegoś takiego jak "wolna chwila", bo zawsze jest coś do zrobienia. Jeśli przegapię dany moment, to mija szansa na zrobienie czegoś potrzebnego. No nie wiem, czy wyjaśniłam to dobrze, ale pewnie część mam wie, o co mi chodzi.