Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

jak dogadujecie się z teściowymi?

Data utworzenia : 2019-03-11 14:34 | Ostatni komentarz 2019-05-07 10:43

Ania55

479 Odsłony
11 Komentarze

Mieszkam z teściową ( my na górze ona na dole) mamy wszystko osobno. Mieszkam tu prawie 6 lat i moje relacje z teściową od kiedy jestem w ciąży się polepszyły tylko nie wiem na jak długo. Po pierwszej ciąży nie dogadywałyśmy się i do teraz nie jesteśmy przyjaciółkami ale chwilowo jest ok. Bardzo wtrącała mi się do pierwszego dziecka a ja sobie nie dałam wejść na głowę. Zastanawiam się jak teraz będzie jak urodzę. Jak jest u was? fajne macie teściowe? macie wsparcie?

2019-03-11 14:58

U nas relacje z teściam poprawily sie od czasu ciazy. Nie bylo źle przed, ale teraz jest fajnie. Owszem dostaje jakies rady, pytania po co, na co, ale nie przejmuje sie bardzo. Ogólnie wsparcie jest zajmuja sie mlodym jak trzeba wiec jest fajnie :)

2019-03-11 14:54

Paulina ja też chętnie bym się wyniosła jak najdalej. A pomagają ci przy dzieciach? czy raczej nie chcą?

2019-03-11 14:44

Ja nie mam z teściową kontaktu. Mieszka jakieś 6 godzin jazdy od nas. Z poprzednią teściowa miałam ko takt taki sobie. Ale mieszkam z rodzicami my na górze oni na dole i szczerze gdybym nie miała kredytów dawno bym się wyniosła haha